I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2014-03-06
04:40:38

05/03/14

Jag har flyttat! I torsdags förra veckan tog jag mitt pick och pack och flyttade in till mitt gamla rum på Otter St! Så nu bor jag närmre allting och med folk i min ålder :)
 
Har kommit en maaaassa snö de senaste dagarna. Hade en FET dag igår där jag gjorde Wild West för första gången och det var så bra! I måndags bytte jag och Ingrid så jag åkte skidor och hon lärde sig åka snowboard. Är lite kul att åka skidor ibland men tröttnar väldigt fort. Försökte lära mig att åka boxar på sidan sideways eller vad det heter. Men jag tror helt enkelt att jag tycker det är alldeles för kul att åka bräda så blir bara jättefrustrerad när jag står på skidor för då missar jag en dag att bli bättre på snowboard. Så ja, 2 dagar skidåkning är nog tillräckligt för mig på en säsong (förlåt Ingrid...) haha. 
 
Ska snöa ändå mer i natt så hoppas jag får en bra rast och att jag hittar någon jag kan åka med som vill göra the Dive med mig, eller Wild West imorgon. Annars har det inte hänt så mycket spännande. Eller jooo vi hade jug night i söndags baren vi var på hade en mechanical bull som jag såklart var tvungen att testa. Var ju som att sitta på en galen 3-åring haha så jag lyckades sitta kvar rätt länge, om nu en dryg minut räknas som länge (?), Har beställt nya snowboardbyxor också då de vi får från jobbet är det värsta jag haft på vääldigt länge andas inte för fem öre, och de ska vi liksom stå och jobba i och skotta snö och svettas hela dagarna? Blir ju jättekallt sen. Och jag piercade örat igår också, inte alls uttråkad....
 
 
 
Bild från när vi hikea Twin Cairns förra året
 
Kommentar:
2014-03-06 @ 21:20:22
#1: Mamma

Härligt med mycket snö äntligen!
Hoppas du nöjer dig med att pierca öronen :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: