I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2008-12-15
19:02:56

Knasvovve

hej där, sitter och busar med Chips och tänkte faktiskt försöka ta tag i designen med min blogg. Kanske. Haha Chips är galen!

Idag gjorde jag två prov, ett samhällsprov (som jag fick alla rätt på-stolt!) och så engelska, vi hade 300 glosor att plugga in, omänskligt typ... fast riktigt så svårt var det inte. Sen efter skolan åkte jag, Milla och Nico in till stan och fikade och köpte lite julklappar. Nu har jag köpt en, wohoo!Jaja, nu ska jag försöka förstå mig på potoshop, Emelie har lagt in en nyare version här så det är ju brai :)

Puss hej
2008-12-14
11:14:46

Plugga plugga plugga

Sitter här med läxor upp över öronen. Håller just nu på med pappret om Mänskliga rättigheter, men jag fattar ingenting. Det finns liksom inget svar på det han vill veta? segt...
Igår hade vi ju minijul vilket var supertrevligt. Och jag fick träffa Sara och Erika igen, det var  så himlans länge sen sist! Självklart hade vi julklappsutdelning, alla ahde köpt varsin julklapp som vi sedan "lottade ut" och så hade alla skrivit gulliga små rim till sina presenter. Jag fick vad Nico hade köpt till mig; ett supergulligt läppbalsam som ser ut som en liten kaka, och luktar skitgott! Och små HarryPotter- godisar (ni vet dom som kan ha kräksmak m.m.?) Fast de här hade ju goda smaker förstås :) och så fick jag kärlekste som jag ska inviga strax tänkte jag :D TACK UNDERBARA 91OR!


Nu verkar det dessutom som om vi har bestämt resa, det lutar åt Rhodos Stad :D och jag tror det kommer bli super!


Hoppas ni hade en mysig lucia!

Nej, nu ska jag fortsätta plugga lite, puss puss
2008-12-12
20:40:36

Lite bilder

Eller natt som det är i Thailand, och i mitt huvud fortfarande. Har precis ätit middag och mätt näsor och munnar här hemma, min och mammas näsa var störst :O Ikväll blir myskväll hemma, med Idol kanske fast jag gillar inte det så mycket. Och imorn blir det lill-julafton med 91orna, och jag har både present och julrim så jag är redo!

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från Thailand, men som sagt, glöm inte kika in på Emelies blogg. Hon har uppdaterat massvis om vad som hänt under resan.


Emelie och jag, helt slut efter lång shoppingdag i Bangkok


Utsikten från Khao Takiab


Mli & Oscar skulle man kunna tro att det är men nej det är bara två vanliga apor!


Vi åkte till en ö för att sola och snorkla på världens minsta strand!


Hua Hin Beach


Min sjukt söta lillebror


Det blev även en del ridning


Och även elefantridning

Mer bilder kommer nog lite senare :D