I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2011-07-30
20:19:59

Guten abend

Hej!

ÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN är mysteriet med Lassie löst, eller ja jag håller alla tummar jag har för att det är orsaken, och antagligen är det så. Hon är full med mask! Så vet var här idag och gav henne en spruta mot det och så om två veckor ska jag avmaska det och förhoppningsvis ska hon då va maskfri! Skönt att veta vad som är fel men samtidigt jobbigt, det kommer ta typ två månader innan hon är helt bra igen och kunnat börja sätta muskler och så. Men det kommer ju bli mycket bättre ganska snabbt iaf!

Håller just nu på att frysa häcken av mig så pallar inte skriva så mycket mer. Har inte gjort nåt särskilt idag, longerat 6 hingstar och gått med Lassie typ. Och fixat massa hästar till honom. Ikväll blire party, Cissis sista utekväll! Så vi ska snart hem till henne och föra och äta tårta :)
2011-07-28
18:19:38

PICS!

Clarimbus
Quick Flash
Casarino
Concare
Asso jag skrattar för att bilderna är så fula! Men här har ni dom iaf, mina hingstar! Eller ja, fyra av dom iaf de tre nya har inte fastnat på bild än. Och tur är väl de för de är så fula! Eller Casall-hingsten är väldigt fin men inte de andra två. Den ena ser typ ut som en av hyenorna i Lejonkungen :P Och ingen av dom har nåt namn heller, tror jag iaf.
min tjockishäst
uruselbild på ridhuset, här hänger vi en hel del då det regnar hela tiden..
En bråkdel av alla träns, fick inte med alla. Ändå får vi alltid slåss om tränsen haha
2011-07-27
19:54:12

Loooooongerat= låååååångtråkigt

Tja bloggen!

Sitter just nu i solen i gräset och skriver, supermysigt faktiskt. Äntligen har vi haft lite sommar nu i två dagar även om jag känt mig som ett vandrande åskmoln. Humöret har inte varit på topp. Imorn är jag iaf ledig, så håll alla tummar nu för att det är sommarväder imorn oxå!!!

Idag har jag, precis som igår, longerat 7 unghingstar. Dom är nu så många så jag hinner inte ens klart på förmiddagen utan får göra åtminstonde en under em. Och jag är sååååååååå TRÖTT på dom! De är så jäkla tråkiga så jag dör.... Och nu är de så många så det tar aldrig slut! Började ju iaf med Casall-hingsten igår- han som typ varit som en vildhäst ´superskraj för allt och alla och jaa lite svårhanterlig helt enkelt. Men han har gått rätt bra ändå, fick till och med på han ett träns idag (utan att dö). Sen har jag även longerat Careto och så ridit Lassie lite i parken, och sedan jobbat henne max tio minuter på gräset och hon blev svettig som en liten gris. Suck.

Har iaf fått reda på att det inte var något konstigt på blodprovet så där kunde vi inte hitta något fel. Bra tyckte Jani, dåligt tycker jag. Man ser ju att det är något väldigt fel på henne och jag hade hoppats få reda på vad. Så nu kommer han igen ´på måndag så får vi se vad han hittar på... Önskar bara att hon kunde vara som vanligt...

Imorn tänkte jag föresten lägga upp lite bilder! Har tagit lite grann nu :)