I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2012-10-29
13:16:10

Bye bye Cph

Nu  är jag färdigpackad och färdigstädat. Sitter på "mitt och Emelies" café i väntan på Zoulmate som vill ha tillbaka sin lägenhet. Klockan 4 går tåget och jag har blandade känslor inför att åka. Ska såklart bli mysigt att träffa min saknade familj och alla vänner i Stockholm och jag längtar som fan till Banff. Men jag kommer att sakna den här härliga staden. Och alla fina människorna man träffat. 
 
Igår var jag och några från jobbet och åt thaimat och bara hyggede oss med vin och prat hela kvällen. Riktigt jobbigt att säga farväl till dem men så är det ju. This is just the end of a new beginning :)  tHösten har föresten kommit hit, blivit riktigt kallt. Inte så kallt som i Sverige dock. Tänkte jag skulle ta lite bilder men det är molnigt och trist ute så det får bli nästa gång.
 
haha finn ett fel!
2012-10-27
23:07:25

sidste arbejdsdag!

Har min sidste vagt nu og jeg keder mig, sker ikke en skidt! Men så är det också sista. Blivit väldigt mycket sista på sistone. Sista vakten, sista utgången, sista gången jag träffar den och den, imorgon blir sista middagen med mina fina danskar.
Har haft det otroligt bra här trots allt, och vill helt säkert komma tillbaka på besök i alla fall. Förhoppningsvis till Copenhagen Distortion som jag totalt missade i somras men som ska vara riktigt nice!

Hade en riktigt fet kväll med Jose igår, slutade med pubrunda som vanligt och även en sväng i Kødbyen. Sen somnade vi sött hemma hos mig och sov sjukt länge. Skönt!
2012-10-25
18:14:17

Snö? Inte här i alla fall!

Läser på facebook att det snöar i Sverige? MOHAHAHAHA! (Jag får ha lite skadeglädje) Här har löven precis börjat falla på riktigt men fortfarande är det gröna löv kvar. Dock börjar det bli rätt kallt, men så hade vi upp emot 20 grader i helgen så tror nog ni har det liite kallare. Haha! Älskar snön och vintern men INTE i en storstad för det är endå bara slask och blött och kallt. Vinter vill man ha i fjällen. Så då känns det helt ok att vara lite längre ned i världen. Jobbat idag, bland annat med en dödssjuk Oliver. Tror han åldrats 35 år sedan jag såg honom sist. Han borde nog ha varit hemma och varit sjuk... 
 
Nu har jag 2 dagars jobb kvar! Fredag och lördag, imorgon blir det Kys-fest i Ködbyen och söndag tror jag vi förhoppningsvis drar ihop en liten tjejmiddag eller så. 
 
Nu ska jag smutta vidare på min latte då internet har försvunnit igen så sitter jag på Baresso. Men det är lite mysigt det också. Ska snart gå och sola, kan behöva få lite färg nu i höstmörkret, ser lite piggare ut då.