I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2013-07-27
15:35:30

Mini-vacation!

Jobbade bara fyra timmar igår, och nu har jag fyra dagar ledigt, wihoo!! Sitter i bilen på väg upp till norra Ontario. Kan aldrig komma ihåg vad stället heter men ligger drygt fem timmar bort.
Vi ska hälsa på Blakes morfar. Tydligen är det väldigt fint där så tror vi ska gå på lite hikes och kanske tom fiska om vi hinner.
Kameran är med så ska försöka ta lite bilder :)

Köpte nya solglasögon förresten! Blev ett par rayban. De verkar superhypade hemma (?) men finns knappt ens här hur som är de sjuukt snygga!

2013-07-18
02:31:19

Längtan

Jag saknar att åka snowboard! Och att rida! Jag saknar att ha en hobby helt enkelt. Men då jag åker härifrån känns det inte riktigt lönt att starta något där jag måste skaffa dyr utrustning och transportmedel m.m. Det är ju lite annorlunda än att vara i en säsongsby. Bara 5 månader till nästa säsong, ugh det är ju jättelångt!!! Synd vi inte är närmare Whistler som har öppet på sommaren också! 
 
Har haft två dagar ledig nu och jag kan inte låta bli att ha dåligt samveta av att skriva detta, men det är FÖR VARMT för att vara ute. Det är runt 32 grader i skuggan känns som 132 haha. Nej men lätt 42 grader och det är så fuktigt så svetten bara rinner efter 5 minuter. Cyklade till mataffären idag och blev helt svettig av den korta turen. Nu klockan 8 på kvällen är det fortfarande sjukt varmt och fuktigt. Pratade med mamma i telefon idag som var glad över att de haft fint väder så de kan sitta i båten i bikini utan att frysa. Lite skillnad!
Så blev städ av huset istället. Som är bra mycket svalare med Air-Condition på full styrka.
 
 
 
 
2013-07-13
07:18:00

June 12th 2013

Kom hem från jobbet för ett tag sedan nu men har inte pallrat mig i säng än... Så svårt att gå och lägga sig på en gång när man vart igång och jobbat och stressat flera timmar tycker jag. Hade faktiskt en bra kväll! Min manager vill ju gärna överbemanna restaurangen med servitörer varje kväll vilket gör att man nästan får slåss om borden (lönen är ju så galet låg inom den här branschen så man är totalt beroende av att få bord och därmed dricks) men idag ville av någon anledning ingen ha några bord så jag och en annan tjej fick göra allt själva. Var till och med stressigt! Igår var även det en bra dag, då den 3e killen sjukanmälde sig så var vi bara två med bland annat ett stort bröllopsparty på 26 pers. Blev dock en jäkligt lång dag tack vare det, 13 timmar är aldrig kul... Tur att pengar är haha!
 
Hade mån-ons ledigt så på måndagen hängde jag med Blake till hans jobb för att extra-knäcka lite där. En hel dag ute i gassande sol och fuktigt som bara den gör att svetten bokstavligen sprutar, kände mig så äcklig mitt linne var dygnsurt och det såg ut som om jag duschat. Tror de sa att fuktigheten gjorde så det kändes som 40 grader fast det bara var 25. Helt sjukt sen jag kom hit har jag knappt användt jeans en enda gång bor i shorts för det är varmt även om det är moln/natt/regn etc. Lite annat än kyliga Sverige. 
Tisdagen fick även Blake ledigt så vi åkte till hans pappa i Barrie, åkte lite cross den här gången i skogen det är rätt läskigt alltså! Sen blev vi bjudna på festmåltid då de hade nån kompis från Alberta på besök. Mums! Fick med oss lilla chihuauan Bella hem också, mys!
 
Kyles birthday-party var förresten superkul! Träffade massa nya människor som jag verkligen tyckte om och det spelades beer pong och biljard hela kvällen, jag försökte hålla mig borta från det då jag är sämst haha men kul är det! Tappade mina Ray-Bans där någonstans så nu måste jag köpa nya.. Vill ha ett par polariserade men vet inte hur man hittar det? 
 
Nu är det definitivt läggdags, öppnar restaurangen imorgon och gissar att det antagligen blir en låååång dag för mig imorgon med. Men för er är det väl dags att vakna snart gissar jag!
 
Beer pong table just finished! Vi byggde vårt egna bord, blev riktigt ballt!
 
 
Det här lilla monstret var jag hundvakt åt i onsdags!
 
Beer pong!