I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2012-09-28
00:11:55

Ganska precis en månad till Svenneland

Jag drömmer om att jag hopptränar på nätterna... alldeles för ofta, så vaknar jag sen och tror att jag äntligen fått rida igen. Men icke.. Efter allt resande har jag verkligen insett att häst är något jag SKA hålla på med, även om det kanske får bli en hobby. Så det kanske blir så, att jag faktiskt slår mig till ro någonstans efter Canada? Den som lever får se :) 
 
Var planerat utgång ikväll men tro det eller ej så var det Emelie som bangade (hon brukar aldrig vilja missa en utekväll) så sitter just nu fixad och klar men ska väl snart gå och sminka av mig och göra mig redo för sängen. Så det blir nog inte förrän nästa helg, eller nästa söndag tror jag då jobbet ska ut tsm. Eller ut och ut, vi ska ut och äta middag, blir nog en ganska "stille og rolig aften". 
 
Annars har det inte hänt något speciellt den här veckan, regnat en massa. Riktigt skitväder man vill bara gömma sig under täcken och stanna där tills våren kommer, eller snön. 
 
Bild från Joses födelsedag :)
 
Snart sitter vi där med full skidutstyrsel och bara lever livet. Förhoppningsvis med boende och jobb också!
 
2012-09-25
23:55:51

En helg helg med ett halvt 91-gäng!

I helgen återförenades ena halvan av gamla 91-gänget som vi så fint kallade oss. Milla och Erika kom hit över helgen vilket var supermysigt och jag är SÅ glad för att det ville komma och hälsa på! Blir alldeles för sällan... 
Visade de runt lite i Köpenhamn, självklart obligatoriska Christiania- 
-där den söta doften hängde som ett tungt moln runt oss, massa mat, utgång i slagteriområden och pubcrawls med Kafe Kys gänget. Skönt att det inte är så långt tills vi ses igen! Tack för den här gången iaf tjejer!
 
 
2012-09-25
01:31:51

Snart knarrar snön under skorna igen..

Om 6 veckor och 3 dagar tar vi vårat pick och pack och reser till Kanada! Taggad svar JA! Har börjat kolla på skidkläder vilket jag inte borde men har verkligen ingen lust att ta med mina fula byxor som inte är särskilt bra eller mina googles som tjänat mig de 5(?) senaste åren... Dags för förnyelse. Så funderar på att kaaanske kanske beställa hem iaf ett par nya byxor och är jäkligt sugen på ett par ljusare orangea- precis som på bilden nedan. 
Googles'n passar kanske inte så bra i färg till byxorna men har provat den modellen och de sitter så jäkla bra! Inte mega-dyra heller! 
 
Min jacka jag köpte i vintras, samma märke som byxorna och det går att sätta ihop med en dragkedja så det blir snölås= ingen snö i ryggen!