I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2008-08-31
00:32:42

Snart läggdags

Ska strax gå och lägga mig, får bli ett sista inlägg först bara :) Elin åkte hem för ett tag sen, vi chillade järnet som alltid haha vi gör verkligen ingenting när vi ses. Men det ska bli biobesök i veckan kanske? Och sen är det ju Emelies 20-års fest också. Det blir nog sjukt kul! Hon kommer föresten hem på måndag.

Imorn kommer Jenny hit, vi ska baka och bara mysa massa :) Jag kommer föresten börja prata som hon snart, då får ni slå mig! Haha ;) Fast det låter ju inte fult, verkligen inte men det känns lite dumt om jag börjar prata som dom i Trollhättan fast vi är i Stockholm och allt. borde va hon som börjar prata Stockholmska kan man ju tycka.

Aja, jag är trött och förkyld så det är väl bäst om jag sover lite. Min hals gör ont :(
Tack för igår tjejer! Det var skitroligt :D Nästa år igen?
2008-08-30
17:00:30

Tälta på en udde

Varför har det inte funkat att gå in på bloggen idag?

Inatt sov jag på oskönt. Det brukar bli så när man tältar men nästa gång tar jag nog med kudde faktiskt. Lite väl hårt att bara ha ett tunt liggunderlag... Jag var typ den ända som inte frös :P Vi firade ju Erika lite grann igen, ganska kul hon hade ingen aning om att vi 91or skulle va där så hon blev ganska förvånad när hon skulle kika in i vindskyddet och TA-DA! Där stod vi liksom! Kvällen var för övrigt väldigt mysig och trevlig tyckte jag! Och skitbra planerad av Mathilda! Och Sara har hittat sin nya pojkvän hihihi vilket var typ det roligaste :P

Kom precis tillbaka efter springtur och så körde jag plankan idag, 3x 20 sek, nästa vecka blir det 3x 30 :) Och nu ska jag upp till stallet och klättra med pållen.

Vi ska föresten antagligen sälja gamla Bettan och köpa en lite finare bil, så mamma och jag har kollat bilar på blocket för full och funderar på den här! Visst den går inte så fort (kanske inte alls...(a)) men hey det är väl inte det som är grejen? eller?


Vem vill inte ha en rosa hubbabubbla? Ganska så najs ;)
2008-08-28
21:57:42

Permanent- inte min grej

Usch, är riktigt trött på att rulla permanent nu eftersom att jag gjort det de tre senaste dagarna. Och jag kommer få göra det imorn oxå eftersom att vi ska ha rullat två dockor som de kan titta på. Plus att vi ska klippa en herrklippning (Ni vet den vi klippte en gång när Therese klippte av hörnet?), men det behöver jag öva på så det är väl bra.

Var hos kiropraktorn idag, och jag är sned, väldigt sned. Åtminstonde så var jag det innan hon knäckte hela nacken och ryggen. Det är lite skräckblandad förtjusning över det, jag hatar det för det är en så obehaglig känsla men ändå så är det så skönt efteråt.

Fick iaf en övning jag måste göra, 4 ggr i veckan. Nämligen plankan, den är grymt jobbig men hey jag får även grymma magmuskler av den :P  


Nu höll jag precis på att berätta något jag ABSOLUT inte får, det är en surprise! MEn ni får veta på lördag :) Föresten har jag ett liiitet (ganska stort problem). Jag har inte råd att åka till landet med mina underbara sötvänner nästa helg. Jag vet verkligen inte hur jag ska få ihop det. Är redan skyldig mamma en massa pengar, plus att Emelie fyller 20 snart och hmm jag vet inte hur jag ska göra. Tågbiljetten kostar liksom 300 (har kollat) och sen ska vi köpa mat och så... Jag vill jag vill jag vill! Kanske får nån snilleblixt om hur jag kan få ihop det?

Jag vill ha ett jobb NU!

läggdags för min del, godnatt <3