I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2013-11-23
07:22:58

Experience is what you get when you didn't get what you wanted.

Jag är i Banff. Det vet väl alla som läser min blogg redan (ni är ju så otroligt många). Kom precis hem från Mel's som är typ en bar. Träffade Ingrid och hennes kompisar. Var några svenskar där också och sen träffade jag Amy från förra året. 
Annars har jag no luck när det kommer till boendeletande. Har inte vart här en vecka ens men det kommer knappt upp några annonser ens en gång så det är lite stressande vill bara flytta in mina grejer nu och veta vart jag ska bo och bo med najs folk. 
Sen har jag varit på middag också med ingrid och hennes vänner, var jättetrevligt vi gick till Brunos sen efteråt men blev en tidig kväll. Imorgon har gondol-gänget (Ingrids vänner det med) casino-night så jag lovade att följa med. Får väl se hur det blir... Men roligare än att sitta hemma och glo! Blir säkert jättekul :D
 
På torsdag börjar jag jobba hade tänkt ta mig upp och åka bräda iaf en gång innan det. Antagligen måndag. 
 
Och jag längtar tills den här säsongen kommit igång lite och man kommit in i det mer känner ju typ ingen nu och känner mig ganska ensam faktiskt. Av de få jag känner här sen innan är det nääästan ingen som är intresserad av att hänga med mig. Tråkigt men jag får väl skaffa nya vänner helt enkelt.
 
Det känns förresten helt sjukt att vara här. För ett år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle komma tillbaka hit, ALDRIG. Definitivt inte att jag skulle komma tillbaka till Canada själv. But I guess that's just life, it never stops surprising you.
 
Har ju typ inte tagit några bilder än, är så dålig på det! Så fick bli en fin bild som Emelie tagit. Och verkligen alla jag träffar säger att hon är en sjukt duktig fotograf. Och det är hon verkligen!
 
2013-11-16
19:26:05

2 dagar

Ja två dagar kvar tills jag åker tillbaka till Canada. Har hittat en jag kan bo hos tills jag hittar nåt lite mer permanent. Vilket känns väldigt skönt. Var inte särskilt sugen alls på att bo på hostel... Plus att nu slipper jag ta bussen från flyget som jag ändå antagligen hade missat och då inte haft en aning om vad jag skulle gjort hela natten tills nästa buss går. 
 
Kommer iaf åka ensam den här gången känner väl några som är där redan varav en svensk tjej så helt själv är jag ju inte. Ska ta över Emelies gamla jobb som liftie på Sunshine Village. De öppnade igår förresten och jag är såå sugen på att åka snowboard igen! I år ska jag fanemej sluta vara feg och utvecklas ändå mer! Lära mig göra lite coola trick och faktiskt känna att jag är lite duktig haha. 
 
Sen blir det väl en helt ny upplevelse att vara i Banff som singel kan jag tänka mig. Vad som än händer ska jag inte träffa någon den här säsongen, iallafall ingen kanadensare, eller australienare eller något som bor åt helvete långt bort. Helst ingen alls...
 
Thailand var förresten så härligt massa sol och bad och chill med god mat och underbar familj. Jag har nog verkligen världens bästa familj. Jag är lyckligt lottad och så tacksam för allt ni gör. Ni finns alltid där oavsett vad. Igår träffade jag mins stockholmsvänner sista gången innan jag åker. Och det är jag också så sjukt tacksam för och glad att jag har så fina vänner. Att det alltid känns så enkelt när man träffar er och att det känns som att det gått max en vecka sen man såg sist och inte 10 månader liksom. Åh ni är så underbara allihopa så ni förstår inte! Det betyder väldigt mycket för mig <3
 
 
 
Hihi sista dagen förra säsongen övertalade Emelie alla att ta en sån här bild, och det var FAKTISKT kul!
 
2013-11-04
10:25:15

Lata dagar i solen

Ja det är väldigt lugnt tempo här i Thailand. Men det är rätt skönt. Har mest bara legat på stranden och solat och badat sen vi kom hit. 
Inte igår dock, då åkte vi till Pala-U som är ett vattenfall. Var riktigt häftigt det tog tydligen två dagar att gå till toppen som var nivå 15. Vi gick till 5an sen insåg vi att vi hade aningens fel skor (flipflops) då man knappt tog sig fram längre. Men var himla fint! Hade varit coolt att gå hela vägen men men en annan gång kanske. 

Just nu sitter jag på stranden de andra får massage och vi ska väl snart hem och göra oss iordning för att äta lite middag. 

Snart byts bikinin ut mot snowboard  och det ser jag verkligen fram emot. Även om jag inte kan klaga på det här!
Dom är förresten inga hejare på att stava i det här landet. Är väl samma nivå som google translate :