I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2013-11-23
07:22:58

Experience is what you get when you didn't get what you wanted.

Jag är i Banff. Det vet väl alla som läser min blogg redan (ni är ju så otroligt många). Kom precis hem från Mel's som är typ en bar. Träffade Ingrid och hennes kompisar. Var några svenskar där också och sen träffade jag Amy från förra året. 
Annars har jag no luck när det kommer till boendeletande. Har inte vart här en vecka ens men det kommer knappt upp några annonser ens en gång så det är lite stressande vill bara flytta in mina grejer nu och veta vart jag ska bo och bo med najs folk. 
Sen har jag varit på middag också med ingrid och hennes vänner, var jättetrevligt vi gick till Brunos sen efteråt men blev en tidig kväll. Imorgon har gondol-gänget (Ingrids vänner det med) casino-night så jag lovade att följa med. Får väl se hur det blir... Men roligare än att sitta hemma och glo! Blir säkert jättekul :D
 
På torsdag börjar jag jobba hade tänkt ta mig upp och åka bräda iaf en gång innan det. Antagligen måndag. 
 
Och jag längtar tills den här säsongen kommit igång lite och man kommit in i det mer känner ju typ ingen nu och känner mig ganska ensam faktiskt. Av de få jag känner här sen innan är det nääästan ingen som är intresserad av att hänga med mig. Tråkigt men jag får väl skaffa nya vänner helt enkelt.
 
Det känns förresten helt sjukt att vara här. För ett år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle komma tillbaka hit, ALDRIG. Definitivt inte att jag skulle komma tillbaka till Canada själv. But I guess that's just life, it never stops surprising you.
 
Har ju typ inte tagit några bilder än, är så dålig på det! Så fick bli en fin bild som Emelie tagit. Och verkligen alla jag träffar säger att hon är en sjukt duktig fotograf. Och det är hon verkligen!
 
Kommentarer:
2013-11-23 @ 08:03:40
#1: Stefan

Lycka till med boendet.
Kram // Pappa

2013-11-23 @ 09:39:05
#2: Emelie

Åh säger dem det? Vad kul!!! Du hittar boende snart, och nya vänner. Allt kommer hända när du börjar jobba, då får du aldrig en ledig stund :) det tar ett tag att komma in i det när man är själv, men det kommer bli desto roligare när du väl är inne i det! Lovar! Du är bäst <3

2013-11-23 @ 22:06:41
#3: Camilla

Så himla fin bild!
Hoppas det blir kul att åka lite snowboard äntligen :D och oroa dig inte för boende och nya vänner, det löser sig snart och då är det fullt ös igen!
KRAM och saknad <3<3

2013-12-03 @ 22:11:41
#4: Emma

Hej! Jag undrar hur du gjorde för att få ett andra års jobbvisum? Vad krävs för det, att man går tillbaka till samma arbetsgivare och de intygar att de behöver/vill ha en?
Mvh Emma

Svar: Hej! Det krävs att man har ett jobberbjudande ett så kallat offer letter innan man kan söka nytt visum. Jag jobbar inte på samma ställe men jag kan tänka mig att det är enklast att gå tillbaka till ditt gamla jobb då det kan va svårt att hitta någon som vill anställa. Jag fick det här jobbet genom min syster plus att jag känner de som är med och anställer. När du väl fått visumet är det ungefär som ett Work & Holiday du behöver inte jobba hela året för den arbetsgivare du fick jobbet genom. Ett tips är att ringa ambassaden i Sverige de hjälpte mig väldigt mycket med mina tusen frågor om hur det fungerar haha. Men det är alltså inte samma sak som ett lmo men du behöver skicka med en förklaring om varför jobbet gynnar dig i framtiden. Jag har noll anknytning till liftie så jag bara hittade på något ;) lycka till!
Christine Persson

2013-12-05 @ 13:00:21
#5: Emma

Åh tusen tack för svaret!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: