I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2012-07-10
13:18:20

Finbesök

Lillebror har vart på besök, snabbvisit. Han kom hem från Miami i söndags och då planet landade i Kastrup passar det perfekt med ett stopp hos hans favoritsystrar ;) Så vi drog med honom till Amager Strand där vi alla slocknade snabbare än vi hann säga solkräm vilket resulterade i att iaf jag brände mig som fan! Årets första stranddag, nice!
Sedan drog vi till Christiania för lite passiv rökning då Oscar aldrig varit där förr. På kvällen blev det sedan bio- Snowwhite and the huntsman och lillebror hade svårt att hålla sig vaken stackaren som nog inte var så lite jet-laged. Dagen efter blev det god brunch sen sov vi mest fram tills det att det var dags för Orre att dra hem och för mig att gå till jobbet.
I lördags var jag ute med några från jobbet, och jäklar vad kul jag hade!! Började med lite vin hemma i vår lille lejlighed för att sedan dra ut på pubcrawl. Emelie och Joon en annan från jobbet hakade på när de stängt caféet och det var en kul kväll!
Borde väl berätta lite om Peace and Love också. Vi hade kul, men också tråkigt. Blev träffad av blixten- för andra gången. Vad är oddsen liksom? Nej men det var kul, många bra band men vi tyckte det var lite väl mycket köande och alldeles för många dritfulla 16-åringar som inte kan bete sig. Inte ofta jag känner mig gammal. Sen hände det en del andra grejer som var mindre kul... Däremot tror jag jag och Emelie fick lite terapi med varandra och vi fungerar så mycket bättre ihop nu, tycker jag :) Inget ont utan något gott eller hur säger man?
Blir nog inget Peace & Love igen men vi är nog liiiiiiiite sugna på Roskilde nästa år :)
Lillebror var här, mys!
Silent disco kan man gå på
Peace & Love!
Joon från jobbet, de här var typ de enda bilderna jag tog från i lördags tyvärr... Och vadå jag är inte alls full?