I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2011-12-31
14:57:25

GOTT NYTT ÅR!

Ska snart till Skarsnuten och jobba. Blir dubbelpass idag då jag när jag slutat ska direkt ner till Fjellbekk och jobba. Jobbade där även igår och det var väldigt lugnt så fanns ingenting att göra... kan ju inte lämna min lilla garderob ifall nån kommer när jag har kassan där. Hoppas på mer folk ikväll! Då tror jag dessutom att vi är två så blir lite roligare.
Började skriva ett inlägg igår men kom aldrig längre än så. Var riktigt livat på jobbet igår då de hade afterski när jag kom, kul :) Ska jobba ikväll igen och blir nog ett rätt så långt pass då det kommer firas ordentligt! Får se när jag kommer därifrån. Sovit typ hela dagen idag, skönt då det känns som att man hela tiden sover för lite. Sen har jag pluggat lite på en kurs jag måste göra.

Har även hunnit åka en hel del i backen då jag jobbat kväll de senaste dagarna :) Intressant inlägg det här blev...
Men så kom jag på att det är ju nyårsafton ikväll! Min kväll kommer som sagt bestå av jobb jobb jobb både idag och imorn när vi har bransjenyår så hoppas ert nyår blir lite mer festligt :)
2011-12-28
01:39:54

Imorn ska vi ut på ski!

Har sen sist jag skrev jobbat varje dag. Dessutom dubbelpass på söndagen då jag jobbade på Fjellbekk i garderoben. Jäkligt skönt och enkelt jobb (jippie!) var dessutom gratis att hänga in jackan så var jäkligt okomplicerat. Lite segt i början bara men då höll Razz mig sällskap. Sen var det helt sjukt många som skulle ragga upp en haha. Lite kul när man såg många av dem på Skarsnuten dagen efter... Galet mycket galet fulla människor också... Men hade en kul kväll. Var dock mindre kul när jag skulle upp igen 3 timmar senare för att jobba i repan.
Hade kvällspasset ikväll så då passade vi på att gå ut igår. Hade riktigt kul även fast de flesta i vårt "gäng" drog sin egen väg.. Och nu har vi även träffat roomie number 6, norrbaggen Lars! Och han är asskön, lite galen sådär haha! Fan vi kommer ha så kul i vinter :D
Imorn är jag ledig så då ska vi passa på att åka till backen med Rasmössen (haha). Har knappt åkt alls då jag faktiskt jobbat nästan varje dag sen jag kom hit. Bra för plånboken :P Tyvärr så kommer det inte bli lika mycket sen men hoppas på att få jobba lite i restaurangen på mitt hotell. Eller så kanske Emelies hotell behöver lite mer folk, håller tummarna för det.
Nu är det sleeping time för min del, godnatt!
2011-12-25
18:35:57

1a juledag

Julafton igår då! Och kvällen blev riktigt bra! Gick till Agstams och träffade vi träffade massa kul folk! Bland annat hittade Emelie en kille som hon kände från Oslo som ska säsonga här, kul! Och sen var några kockar från mitt jobb med också. Så ja det var najs :) Var lite halvsegt att gå upp och jobba imorse...

Nu ska jag försöka sova innan jag ska gå till nästa jobb men känner att adrenalinet pumpar då jag precis var med om en nära döden upplevelse haha! Skulle duscha och då hade Mli gömt sig bakom dörren och jag blev så rädd så jag bara skrek och kunde seriöst inte sluta, galet! Sen är jag dessutom jäkligt nervös för att jag ska förstöra massa saker på jobbet, det är så SVÅRT! Fast jag tror (och hoppas) att jag egentligen inte gör några direkta fel men man känner sig ju så osäker. Och de känns lite som att alla förväntar sig att jag ska veta allt! Om precis allt, och allt ska ske nu! Kommer säkert bli bättre sen när jag vet allt om allt men jag är nervös för att det ska va kaos när dom kommer tillbaka. Sen nojjar jag egentligen bara för det kommer inte va kaos även om det kanske har blivit lite fel så aa kan det inte ha hänt så mycket. Så varför nojjar jag? Christine du är duktig! Önskar att jag hade haft några dagar till med upplärning och längtar till jag känner mig säker för då kommer jag göra kunderna mycket nöjdare och ge bättre service :) och så vill jag ju gärna va bäst på allt haha så det är lite extra jobbigt när det är en sån utmaning, fast jag gillar utmaningar.. Flummigt det blev nu.
Ikväll iaf så ska jag jobba i garderoben på Fjellbekk som hör till Emelies hotell. Förhoppningsvis är det superenkelt så jag inte behöver tänka för fem öre :P Men det ska bli rätt kul faktiskt :) Sen är det bums i säng och upp och jobba åtta dagen efter. Hej och hå!