I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2008-03-27
17:56:24

Hallu allihopa ;)

Är ju i åre sm ni vet, har varit grymt dålig på att blogga tyvärr... Eller jaa inget bloggande alls höhö :P Men vi har haft helt okej, mest mys... Igår var vi i Storlien för att åka skidor i min systers hemtrakter och sen äta middag där. Sen skulle jag varit med Elin och Filippa men naej det fick jag inte och dom hade tydligen jättejättekul, suck... Dom är inte så party i den här stugan :/ Fast i tisdags så var vi på typ fest med några av Amandas kompisar. Det var faktiskt kul haha ! Lite segt mot slutet bara... Andreas Ekström fyllde föresten 18 igår så grattis till honom :D :D Idag åker E & F. Hmm ja vet inte vad jag ska skriva låter skittråkigt det här men helt ärligt så är det väl inte superkul men mysigt :) Nej nu ska jag spela facebookspel mot rasmus haha :P Ja det är typ det vi gör här uppe ;)

puuusss
2008-03-22
18:21:41

22 mars

Jag är kär, i en liten vovve :P Å herregud vad söt han är! Man vet knappt vart man ska ta vägen så söt är han haha :D men saknar fortfarande Ciara förstås... 
Har ridit Lassie och gjort ett snabb-besök hos mormor. Första gången på länge Lassie gick riktigt bra :) Nu ska jag bara packa klart och duscha sen åker jag nog hem till Milla (tror jag?). Haha jag tror jag är lite av en pedant faktiskt ;) alltid när jag ska nånståns måste jag skriva värsta detaljerade listan på vad jag ska ha med mig och sen typ kolla igenom den hundra ggr annars känns det som jag ska glömma ngt! Men det kanske är normalt haha inte vet ja ;P

Fick föresten värsta lyxpåskägget imorse med en massa mumsiga frukter i :) jättegott! Vad fick ni?

image68

GLAD PÅSK
2008-03-22
01:00:49

22 mars

Jag borde verkligen gå och lägga mig nu, ska upp jättetidigt imorn... Asso tragiskt ja har suttit hemma ytterligare än fredagkväll :/ kunde vart på party med friday men näe mina bussar vill sig som vanligt inte så det fick bli hemmakväll helt för mig själv :O inte ens föräldrarna hemma... eller lillebrur ;)
Gaah! jag längtar galet till åre! Då ska vi festa järnet hoppas jag ;P Får ta igen mig nu lite grann efter mina depphelger haha  Men med Elinpelin och Filliskorven blir det alltid skoj :)) Ska bli kul att träffa Epa igen, längesen nu.
Imorn skulle det också ha blivit fest men det verkar skita sig det med, eller tja det skiter sig faktiskt ganska ordentligt. Vet inte vad jag ska hitta på.. Nån som vill leka med mig?

Men men har iaf tjänat lite pengar idag, och ridit i det uschiga vädret på både Lassie och Tessan. Fy fan vad det är kallt!

natti <3<3