I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2009-10-30
21:12:26

Baby's gone

Nu är Lassie på semester en månad (eller snarare träningsläger!), har åkt bil hela dagen idag för att lämna av henne i Linköping, var i stallet vid åtta. Och kom hem sju ungefär. Det är långt till Linköping, kom vi fram till. Igen. Jag saknar henne redan, fast det bara gått några timmar och hon såg verkligen nöjd ut när hon stod där i boxen och mumsade på mat. Men det känns alltid lika konstigt när jag inte behöver tänka på henne varje dag, om hon har fått mat, om hon har rätt täcken m.m. m.m. Nu sköter ju duktiga Anna det. Ska bli kul att se henne sen när vi ska hämta älsklingen <3 Sitter och fixar lite med affärsplanen som iaf jag tycker börjar bli rätt så bra :) Ska putsa lite till på den och sen finns det säkert tusen andra saker som borde fixas men jag har verkligen gjort det bästa jag kan! Nu ska jag se försöka färga mitt hår, själv. oh yeah det kommer ju gå strålande haha :P
2009-10-29
00:12:33

Bara 4 dagar nu :O

Jobbat ikväll, sista gången för i år. Kanske för alltid? Vi får se hur det blir sen nästa säsong, om jag kommer fortsätta eller inte.. Idag har jag inte gjort så överdrivet mkt, jobbade ju, sen klippt och färgat Oscar så att han klarar sig medans jag är borta (hela familjen står på kö!), ridit och packat lite :) Hur mycket behöver man ha med sig för 3 veckor egentligen? Svårt.

Igår var det hoppträning, och det gick helt sjukt jäkla bra! :D Konstigt nog eftersom att jag knappt såg något, eller, jag såg nog perfekt egentligen men så himla annorlunda från hur allt brukar se ut i min värld så jag har inte riktigt koll på om det jag ser verkligen är där det ska (har nya glas i glasögonen och det är en HELT ANNAN VÄRLD, förvirrande..!) Men det gick iaf super, både hon och jag var duktiga! Vi hoppade t.o.m upp till 1.45 :D KUL

Det här är ju inte Lassie men högt är det ;)

2009-10-27
11:46:28

Vem brölar??

Nu har jag äntligen fått tummen ur röven och laddat upp bilderna från visning i torsdags. Enjoy! 

Igår var jag, Vico, Milla hemma hos Erika och hade myskväll med fruktsallad och Pratmakarna (ett spel) Jg och Erika var SÄMST och förlorade stort! Men vi var glada ändå ;) Det var mysigt, hela kvällen! Innan det var jag hos optikern för att kolla ögonen och hämta nya glasögonen:)

I söndags var det tävling med Lassie, antagligen sista för i år... Och det gick piss i 0.90, vägrade ut oss tyvärr. Jag blev skitsur på Lassie. Men sen i 1.00 gick det huuur bra som helst, helt ärligt bästa tävlingsrundan hitills med henne. Och senare kom jag på att jag inte borde vara skitsur på Lassie utan på mig som inte red ordentligt. Men men jag är nöjd iaf :)

Idag kommer hovslagaren så jag ska snart till stallet igen. Nu är det bara 5 dagar kvar :O