I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2008-02-20
19:46:12

20 februari

Jag tror jag har halsfluss :/ Fast utan feber, går det? Ändå simmade jag en kilometer i skolan idag. Vad gör man inte för ett MVG liksom! Men mindre smart för nu har ja så ont i ena halsmandeln, som e helt svullen och äcklig, så jag vet knappt vart ja ska ta vägen. Vill inte svälja men man kan ju inte låta bli... Jag vill inte vara sjuk i Spanien!!

Skulle rida idag, fick strikta order från hovslagaren att hon skulle ridas ordentligt så att hon blev riktigt riktigt trött dagen innan han skulle komma. Men jag orkar inte, vill bara lägga mig i sängen och sova, ska nog göra det faktiskt! Hovslagare lär inte bli glader imorn men men ja får ta smällen. Har föresten en del fina bilder på Lassie som jag kan lägga upp, så fort jag fattar hur pappas väldigt avancerade kamera funkar haha ;)

Alltså just nu, ja e så trött på allting. Typ skolan eller ja de e egentligen bara skolan o allt annat som händer i min lilla skola kallad Enskede Gård. Hoppas det blir bättre SNART för jag pallar inte..

bye bye <3


2008-02-18
20:56:03

Jag har fått en ny garderob :)

Hade frisörprov idag, handlade om det mesta vi har gått igenom. Var inte så svårt, förutom klippbeskrivningarna som ja vette fan hur de gick med :P Sen såg vi "A Lot Like Love" på engelskan. Den var jättegullig faktiskt :)
Idag var jag ridfri, blev bara en snabbis upp till Lassie för att ge henne mat. Tävlade igår vilket gick megabra! Hon e ett litet kraftpaket älsklingen min <3 Tar i som bara den :D fick dessutom en massa beröm :P sen red jag Tessan oxå. Imorn vet ja inte hur ja ska få ihop det, ska hoppa kl 8 o innan dess ska tessan ridas Huah!

Hände i helgen då? Jag var iaf med Elin på fredagen, vi åkte till Bromma och Rikard på fest. Vi var nog iaf dom mest nyktra den kvällen haha dom flesta var rätt påverkade! Själva hade vi ingen dricka alls ;) Klippte en kille dessutom haha hoppas han inte blev alltför missnöjd ^^ Sedan blev det låååång promenad i natten till brommaplan å sen ytterligare promenad till elin där vi käka mumsig glass med hallon :P :P Lördagen har jag ridit båda hästarna o sen blev det en tripp till Skärholmen Centrum med mamma. Köpte ett par jättefina sneakers från Puma och en jacka från Gina Tricot, som ja hade kollat på i torsdags men visste inte om ja ville ha. Men nu blev det så iaf ;)

image46


Slänger in lite finfina bilder på min nya snygga garderob som ja mamma o pappa jobbat på när jag var i Storlien <3 Tack! Nu har dessutom mina kläder flyttat in där (det mesta iaf) och dom verkar trivas :O

image41

bye bye <3

2008-02-18
18:58:39

.-.

Dagens humör: Seg
Dagens borde: Maila Råsuna och leta sommarjobb
Dagens frisyr: Några spännen i men typ utsläppt
Dagens klädsel: Blå jeans, vitt linne, svart "jacka", guldhalsband med hjärta, nya skorna (från puma)
Dagens planer: Faktiskt inte så mkt, skriva klart mitt cv o sen skicka runt det lite grann
Dagens materiella vill ha: Kläder kläder kläder
Dagens längtan: Fuengirola :P
Dagens fundering: Skolan...
Dagens ont: Halsen
Dagens beroende: Mitt fina bil-lepsyl som ja fick av sara
Dagens tråkigaste: Prov
Dagens låt: Får väl bli Rihanna- please dont stop the music. Hör den jämt känns de som
Dagens träning: Ingen! idag blir det vilodag, behövligt kan ja säga
Dagens bästa: Bara 5 dagar kvar!