I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2014-03-26
15:47:00

26 Mars 2014

Jag är ledig idag. Klockan är halv 9 här så ska snart dra mig upp till backen. I måndags hade vi "staff appreciation dinner" i Canmore, jättegod mat och trevligt sällskap. Var alla från Lift Ops, Park Crew, Trail Crew, Ski Patrol och jag tror det var Cat Crew också men vet inte om jag såg någon där. Kvällen slutade på Devils Gap som vanligt haha. Jag och Ingrid var lediga så åkte upp till Sunshine under dagen såklart. Var en sjukt bra dag har äntligen börjat kunna göra 360 igen. Att det skulle ta så lång tid att komma tillbaka till... 
 
Det är dags att göra sin tax back här, och jag har inte skickat in min än men om den sidan jag gjort den via så kommer jag få en maaaaaaassa pengar, ja tack.! Sen tror jag att jag kanske har kommit fram till vad jag gör i sommar. Lutar åt att jag stannar här. Alla säger att det ska va så bra och kul och det är flera stycken som stannar så tror vi blir ett skönt gäng i så fall. Plus att det är rätt mycket enklare att stanna än att börja om på nytt nånstans och tydligen ska man tjäna sjuka pengar om man serverar under sommaren. Och om jag tröttnar kan jag ju alltid packa väskan och dra hem.
 
 
 
 
 
2014-03-12
16:04:17

Vårkänslor!

Nu har våren kommit, antagligen inte för att stanna men det är så härligt att få lite försmak av hur nice det snart kommer vara! Älskar spring riding! Igår hade jag sista break och insåg verkligen hur lycklig jag blir när det är varmt och solen är ute är såååååååå kul att åka då! Idag var jag ledig och det var lika underbart idag också. Pushade mig själv till att göra en del saker jag inte vågat än (eller okej andra pushade mig till det), hoppade äntligen L och XL hoppen i Sunshine och fattar inte varför jag tvekat så länge för jag gjorde ju såna hopp förra säsongen och det var ju asgött! Sen fick Adrian mig att prova göra ett rail som jag nästan lovat mig själv att aldrig gjora för man måste hoppa så jäkla högt för att komma upp på den. Har ni förstått att jag är taggad på park kanske? Haha. På eftermiddagen när jag åkte med några lifties på deras break så filmade Greg och han fick nog in en hel del sköna ramlingar haha satan vad jag stackade hårt ett par gånger. Är en sak att göra tricks på boxar sen när det kommer till rails är det såå mycket svårare. 
 
Har även fått in ett par sköna puderåk de senaste dagarna har snöat massor fram tills söndag. Så på mina break har jag gjort Wild West eller cruisat runt kring Goats Eye. Har varit rätt tung snö dock så man blir trött i benen snabbt. 
 
Imorgon är jag också ledig blir Sunshine igen hoppas på en varm och solig dag som idag. Har förresten av någon konstig anledning fått ett frostbite på näsan, nu när det varit såhär varmt. Min kropp verkar ju inte riktigt vara som andras.. 
 
 
2014-03-06
04:40:38

05/03/14

Jag har flyttat! I torsdags förra veckan tog jag mitt pick och pack och flyttade in till mitt gamla rum på Otter St! Så nu bor jag närmre allting och med folk i min ålder :)
 
Har kommit en maaaassa snö de senaste dagarna. Hade en FET dag igår där jag gjorde Wild West för första gången och det var så bra! I måndags bytte jag och Ingrid så jag åkte skidor och hon lärde sig åka snowboard. Är lite kul att åka skidor ibland men tröttnar väldigt fort. Försökte lära mig att åka boxar på sidan sideways eller vad det heter. Men jag tror helt enkelt att jag tycker det är alldeles för kul att åka bräda så blir bara jättefrustrerad när jag står på skidor för då missar jag en dag att bli bättre på snowboard. Så ja, 2 dagar skidåkning är nog tillräckligt för mig på en säsong (förlåt Ingrid...) haha. 
 
Ska snöa ändå mer i natt så hoppas jag får en bra rast och att jag hittar någon jag kan åka med som vill göra the Dive med mig, eller Wild West imorgon. Annars har det inte hänt så mycket spännande. Eller jooo vi hade jug night i söndags baren vi var på hade en mechanical bull som jag såklart var tvungen att testa. Var ju som att sitta på en galen 3-åring haha så jag lyckades sitta kvar rätt länge, om nu en dryg minut räknas som länge (?), Har beställt nya snowboardbyxor också då de vi får från jobbet är det värsta jag haft på vääldigt länge andas inte för fem öre, och de ska vi liksom stå och jobba i och skotta snö och svettas hela dagarna? Blir ju jättekallt sen. Och jag piercade örat igår också, inte alls uttråkad....
 
 
 
Bild från när vi hikea Twin Cairns förra året