I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2008-09-30
19:38:23

91or:

Nej hörrni, det var nog bara mitt fel med idag, eller det vart typ stort missförstånd. Förlåt iaf. Men nu är det ju mindre än två dagar kvar till torsdag!

OM TRE DAGAR SÅ MÅSTE RESAN BETALAS!!! 100 KR VAR. OM VI SKA HITTA NÅT ANNAT MÅSTE VI KOLLA NU ELLER OM VI VILL HA DEN HÄR KOLLA UPP HUR MAN BETALAR SÅ ATT DET INTE BLIR FÖRSENT!!!!!! vi får inte missa det!


Älskar er<3
2008-09-30
19:15:10

Kramkalas i soffdöende typ?

I know you all want to ;)

Dagen började i kaos, som vanligt typ. Även fast det var första gången på lääääänge som jag gick upp utan att pappa tvingar upp mig. Missade såklart bussen och då blev jag ledsen och vägrade gå till skolan, det går liksom inte att komma försent. Och jag var tvungen att skippa två sista lektionerna och då återstod det bara en som jag sket i. Och det kändes jävligt bra. Visade sig iaf sen att de hade färgteori och jag har redan gjort allt sånt så jag missade inget, bra det.

Istället satte jag mig och pluggade, vilket gick sjukt segt. Höll på från klockan 7 (!) till 10 ändå känns det som jag inte kommit nånstans på kultur & stilhistoria inlämningen. Nån som möjligtvis sitter inne med en massa braig info om mode, frisyrer och smink under antikens grekland? (a) Då skulle jag blir gaanska förvånad! Sen var jag uppe och red och sen kom hovis och Lassie stod snällt och fint hela tiden och han var för ovanlighhetens skulle glad och trevlig :D Sen hjälpte jag mamma måla några plankor och så har jag även hunnit med att klippa Oscar.
Det är så skönt att vara hemma
...

2008-09-29
20:23:42

All I wanna do is

Jag börjar tvivla på det mesta just nu. All min ork har typ pyst ur mig, jag tror helgen knäckte mig. På nåt sätt?
Jag saknar mina vänner. Träffar er aldrig längre. Och det är helt och hållet mitt fel. Ändå vill jag inget annat än bara åka hem efter skolan, lägga mig i soffan och dö typ. För jag är jämt trött och nu är jag inte bara trött i huvudet utan hela kroppen, varenda liten del av mig.     Jag behöver en paus.     Men i mitt liv går inte det, det finns inte nånstans på kartan. Det går inte att välja bort någonting, bara välja till. Så jag får väl kämpa vidare, men jag är inte nöjd med någonting just nu och allt går bara fel. Jag orkar liksom inte längre... Inte kom vi med på konfalägret heller. Fan vad omtyckt man känner sig då :(