I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2012-12-30
00:20:00

29/12/12

Tjena! Har inget kul att skriva alls egentligen. För tillfället gör jag inget annat än att jobba, inget spännande iaf... Vi har crazy busy på jobbet just nu med fullt hotell så dagarna flyger förbi. Och jag tjänar bra med dricks, tänk om jag kan lyckas spara lite pengar på den här resan. Vore toppen! Trivs iaf bra på jobbet. Dock har jag inte haft några korta dagar så har inte hunnit till backen och har var bara ledig en dag den här veckan och en dag nästa vecka. Vilket är imorgon! Så då ska jag åka tills jag storknar! 
 
Tänker på er alla där hemma hoppas det löser sig bland allt drama <3 
 
2012-12-26
04:57:48

Lake Louise

Väldigt trötta släpade vi oss iväg till bussen mot Lake Louise imorse för att åka lite bräda! Har bara varit där en gång innan så såg fram emot en dag med lite nya intryck :) 
 
Och dagen började väl inte jättebra... Emelie får ju sitt liftkort genom jobbet och får även åka i en massa andra liftsystem utanför Sunshine Village helt gratis. Vilket Lake Louise är inräknat i. Det min smarta syster dock helt hade missat var att en Blackoutperiod startade idag såklart... Och under de perioderna gäller inte hennes liftkort. Stort SUCK! Så fick ge mig upp själv då Klara och James var på äventyr i någon galen offpist. Som tur var känner man lite folk här omkring så efter ett tag lyckades Epa flörta sig förbi en kontroll och vi kunde åka lite i alla fall! 
 
Superfint väder hade vi men backarna var väldigt hårda och isiga och varken jag eller syrran hittar där så kände oss lite lost. Tyvärr ingen superdag... 
Och idag är ju den 25e vilket är den dag kanadensarna firar på men jag bestämde mig för att stanna hemma och bara ta det lugnt. Har varit ute två dar på raken och borde dessutom spara pengar. Och sova! Men Emelie blev utbjuden på middag av en kille som vi jobbat på Sasquatch med och hans kompisar så hoppas hon har trevligt! 
 
2012-12-26
04:43:51

Gårdagen

Julafton igår då. Bra kväll! Vi gick till Tony Romas för att äta god mat och god mat fick vi! Ett megastort gäng på 17 pers (8 danskar, 8 svenskar och 1 kanadensare), kul! Tror vi lyckades samla nästan alla skandinavier i byn. Det sjöngs snapsvisor (utan snaps...) och så hade vi Jingle Bells-battle med halva restaurangen. Nån konstig snubbe som gjorde något slags maraton ville filma oss när vi sjöng haha! 
 
Efter middagen drog vi hem hela gänget till Morten för lite förfest och självklart skulle vi se Kalle Ankas jul nu när mamma varit så söt och skickat den med usb! Kvällen slutade med fest på the Gap med en massa andra locals. 
 
här har vi hela gänget!
 
Malin fick en pudel av "Crazy Larry"
 
Thomas, Klara och Frederik! 
 
Amanda och hennes syster Marika som är här på besök
 
Toke, Frederik och Andreas!
 
Galen man som gjorde något slags maraton och ville att vi skulle sjunga haha