I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2013-04-16
01:38:00

Familjebesök, tråkiga avsked och härlig åkning!

 
Minns knappt när jag skrev sist, men har visst ett par tappra läsare här varje dag. Har hänt massa massa sedan sist.
Mamma och Oscar var här vilket var hur mysigt och trevligt som helst! Såå kul att få träffa dem igen och bara umgås lite med kära familjen. Och kan lova att pappa var och är väldigt saknad. Du får helt enkelt komma och hälsa på mig i sommar! Fick 6 dagar ledigt under deras 8 dagar här så det var perfekt. Vi åkte en hel del snowboard (och skidor), besökte de varma källorna i hot springs, doppa fötterna i isande vatten, åkte på lite bilturer runt om kring för att kolla på de underbara omgivningarna här och åt massa mat. Kan ju inte riktigt påstå att maten i Kanada är så himla god men en del bättre måltider fick vi. Hade sjukt tur med vädret, sol varje dag och uppemot +15 i Banff. 
 
Sen har jag äntligen lärt mig att sätta de där jäkla 3orna! Så kan göra en hyffsad frontside 360 så ska man bara lära sig andra hållet också. Eller ja det går ju alltid att utvecklas och jag tror tyvärr att jag är för feg för att bli riktigt bra men lite kan jag allt :)
 
Mine käre danske vän Thomas har även åkt hem... Så himla tråkigt har haft så mycket kul med honom han har ju varit min bästa snowboard-polare och vi var rätt tajta. Saknar honom väldigt mycket. Tur att Danmark inte är så långt från Sverige. Han åkte lördag morgon så i torsdags hade vi en liten avskedsfest som började med förfest hemma hos honom med ett helt gäng bland annat jag, Anna, Blake och Klara. Dagen började med åkning i Lake Louise för mig och Anna blev en hel del åkning och parkåkning fick även ett härligt puderåk också. Och en del öl och fireball slank ner också. Sen dansade vi hela kvällen och det var en riktigt bra dag helt enkelt! 
 
Och mitt jobb är en historia i sig, är åtminstonde inte så långt kvar tills det är slut. Tack gode gud för det. Annars känns det jäkligt trist att säsongen börjar lida mot sitt slut :( En dryg månad kvar bara. Lutar åt att jag åker med Anna till Kelowna i BC efter det här!
 
Har köpt nya snowboardboots också! Sån skillnad!