I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2012-05-27
11:35:48

CPH Carneval

Tillbaka i Köpenhamn och kan fortfarande inte riktigt fatta att jag faktiskt ser! Men det är ett jäkla massa droppande, 12 ggr per dag i vardera öga totalt. Känns inte som jag gör något annat!

Kom "hem" i fredags, mötte upp Emelie i vår park då hon jobbat hela dagen. Jag ska dit på måndag så vi får se hur det går. Det har varit Karneval här hela helgen så vi bestämde oss för att gå till faelledparken och titta på det. Var ganska häftigt med massa magdansare och grejer. Men då jag måste vara väldigt försiktig med mina ögon kände jag att det var dags att gå hem typ runt halv elva. Det tyckte dock inte Köpenhamn. Lyckades på nåt sätt komma bort från Emelie och hittade inte hem förrän tre timmar senare. Fy fan det var inte kul, lilla Köpenhamn är nog större än man tror!
Igår låg vi mest och chillade och solade hela dagen, sjukt skönt väder. Sen var det ju Eurovision på kvällen, planen var att gå ut efter det men vi slocknade båda två i soffan. Och jag var kanske inte galet taggad efter gårdagens bravader...  Kul att Sverige vann! Tyckte iof Danmarks bidrag var bättre än de få poäng de fick...
häng i faelledparken
2012-05-24
11:17:08

<3

Jag blev inte blind! Eller ja några timmar när jag inte fick titta (eller sova vilket fan inte var lätt) så fick jag nog en liten känsla av hur det var. Kände mig lite handikappad. Tur man har en snäll mamma som kan pyssla om en. Var en sjukt obehaglig känsla när de gjorde det de nu gjorde. Vill helst inte tänka så mycket på det, tyckte det var en sjukt läskig känsla. Även om det egentligen inte kändes. Men tanken på att veta ungefär vad de gör skrämmer mig, speciellt när man ligger där och det luktar lite småbränt och låter konstigt. Hua! Men redan igårkväll kunde jag gå runt själv, och jag kunde SE! Utan någonting! Helt grym känsla! Tror igår kan ha varit en av de mest betydande dagarna i mitt 21 år långa/korta (?) liv. ÅÅÅÅÅÅHHHH DET SKA BLI SÅ SKÖNT!
Har inte visat min nya tatuering föresten, supernöjd, älskar den :)