I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2013-01-30
01:38:57

shine bright like a diamond

Kom precis tillbaka från backen. Eller ja har hunnit duscha också. Var ledig både idag och igår så var i Sunshine hela dagen idag med syster och Cameron som är en av kockarna från mitt jobb. Kallt, -18C men ändå en riktigt bra dag. Hade snöat liiiite lite så blev några fina åk och vi såg till att hika mycket för att hålla värmen uppe. Igår var vi i Lake Louise, isigt som fan men vi drog ju dit för att checka parken! Och den var najs! Förutom att parkerna är rätt korta och man måste åka en lång stolslift för att komma dit och sen åka halva backen som är isig och tråkig innan man kommer dit. Sen är jag inte så stort fan av att åka samtidigt som alla pro´s och jag tror hela Sunshine-ligan dragit dit den dagen självklart. Så jag och Emelie tog en kort chill-dag istället. 
Var rätt trötta och lite bakis från söndagens Aprés Ski vol. 2. Kul kväll och den här gången tog vi oss vidare ut också! Nu på torsdag kör vi igen men den här gången på en av pubarna , blir nog braaa!
 
Imorgon jobb igen men har lyckats flörta till mig 3 dagar ledigt den här veckan så är ledig igen på torsdag. Tror jag och Blake drar till Lake då, behöver någon som pressar mig att göra läskiga saker haha! 
 
Insåg precis hur sjukt länge sen det var jag uppdaterat! Har hunnit vara i Calgary också förra veckan. Slutade tidigt så jag och Emelie tog bussen dit för lite shopping! Och jag är såå besviken på Canadas shoppingutbud. Saknar Sveriges braiga klädsmak går ju knappt att hitta någonting här inte konstigt att folk inte kan klä sig... Blev lite nytt smink och så iaf.  Sen har jag även jobbat ihjäl mig lite halvt, är rätt mycket just nu med ny manager och kollegor som får sparken och massa grupper och skit... Hoppas det lugnar ner sig snart.
 
Emelie och Cameron
 


Shot-ski!
 
Scandinavian crew! Från toppen: Anna, Thomas, Klara, Ingrid, Emelie och Amanda (ingen aning om vem tjejen till höger är...)
 
 
Emelie, Dave, Chris och DC- lifties.
 
Toke och Klara är taggade!
 
 
2013-01-20
02:41:31

19/1-2013

Åh vet inte vad jag ska skriva riktigt... Var ju ledig måndag-tisdag (samma dagar som Emelie) så efter en bakis/slapp-måndag i soffan drog vi till Sunshine på tisdagen. Och det har varit himla fint väder senaste dagarna, varmt och sol. Tyvärr inte så mycket snö så har mest hängt i parken. Emelie åkte skidor första gången på säsongen tror hon är lite sugen på att skaffa skidor här. Sen på onsdagen började jag inte förrän 16.00 så tog mig upp då med. Ytterliggare en park dag men fan den här säsongen vill jag bli grym (iaf inte värdelös haha) på park så borde väl bosätta mig där. Hoppas iof på massa snö snart för jag vill åka puder.
 
Sen var vi ute en sväng även i torsdags, mitt jobb skulle mötas på karaoke på Brunos så jag Emelie och Dave gick dit ett tag. Många som inte kunde sjunga! Inte för att jag kan det men därför jag inte sjunger heller. Sen blev det det första besöket på Hoodoos på evigheter. Kul kväll men mindre kul att gå upp och jobba efter typ 3 timmars sömn. 
 
Hoppas jag och Emelie kan åka till Calgary snart, vill shoppa!!! 
 
Epa, Amanda, Malin och jag- tjejligan :)
 
2013-01-15
05:27:55

Svensk After Ski!

After skin här är ingenting om man jämför med Sverige eller Norge så vi skandinavier bestämde oss för att  dra ihop en riktig after ski och visa folket hur man festar. Och jäklar vilken fest det blev! Hade såå kul! Dock blev det en hel del Jägershots haha.