I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2013-03-27
21:27:00

Beautiful days @ Twin Cairns

 
Vi har fått finbesök! Josefin är här för två veckor för att hälsa på. Superkul! Så igår drog vi upp till sunshine för att åka lite bräda såklart! Och då det inte snöat på ett tag och vi gärna ville visa henne lite puder tyckte vi det var en sjukt bra idag att börja med att dra ut henne på världens hike.. Haha stackarn måste tycka vi var dumma i huvudet men med gassande sol och härligt sällskap är det svårt att inte njuta. Så vi fixade avi-gear och snöskor för att börja en 1 timme lång promenad upp till Twin Cairns. Vart ett riktigt bra åk ned, brant som satan men kul kul kul! Innan det hann jag tvinga med henne till parken och åka lite boxar och småhopp. Var ett trött gäng som kom tillbaka hem sedan :)
 
Idag har jag jobbat så lånade ut min bräda till henne, får se vad hon tycker. Och nu är det bara 2 dagar kvar tills mamma och Oscar kommer. Behöver jag säga att jag längtar? Önskar pappa kunde komma också men så är livet ibland. Får komma hem och hälsa på dig istället. 
 
För en gångs skull kom jag ihåg att fota också så här kommer en massa bilder! Nu är våren på väg, sååå härligt!
 
 
James
 
Jossan!
 
 
Underbar dag för en hike
 
Det gick liiiite fortare för Pat och hans splitboard
 
 
 
utsikten var helt galet fin!
 
Sunshine Village i bakgrunden
 
 
 
 
 
 
 
 
2013-03-18
00:27:26

Banff life

Har jobbat idag och gymmat. Fick något ryck den 1a Mars och köpte gymkort så då blev jag ju tvungen att använda det vilket jag ångrade som fan i ungefär en dag sen insåg jag hur mycket jag saknar att träna! Så har faktiskt hållt igång helt okej, Hade ju inte vart helt fel att vara fit för Beach 2013!
 
Har ju gått ner på part time, och hur länge höll det? Jo en vecka... Nu har en av tjejerna dragit på semester i 5 veckor och en annan sagt upp sig så just nu är vi 2 kvar som jobbar frukost. Eller egentligen 1,5 då Sergio knappt jobbar frukost längre... Meeeen hoppas hon får ordning på det snart annars vet jag inte vad jag gör (det vet jag inte ändå haha) 
 
Igår var hela familjen "de vi bor med" lediga så vi tänkte hitta på nåt kul tillsammans. Det visade sig dock att det ska man inte göra en lördag när alla turister också vill hitta på nåt kul så slutade med en massa bilåkande och till slut glass. Åkte med Thomas till Norquay på kvällen för lite nightskiing, det var najs :) 
 
Och idag är det St. Patricks Day! Verkar firas ordentligt här, men har noll lust att gå ut har redan vart ute flera gånger den här veckan och det är alltid samma sak... Plus att jag jobbar imorgon, fast jag inte skulle gjort det. Så tror det blir chill-hemmakväll vilket jag vet att jag kommer vara glad för kl 5 imorgon bitti när klockan ringer. 
 
Glada Emelie, Michael och James
 
 
Haha vette fan vad som hände här, det blev mörkt!
 
 
2013-03-06
03:28:38

Kicking Horse idag!

Idag drog lilla familjen från vårt hus (utom Blake tyvärr som jobbat natten innan) till Kicking Horse för att se lite annat och vi hade hoppats på att få köra lite nice puder också.
Hade en riktigt bra dag men tyvärr inte så mycket nysnö så det mesta var väldigt uppkört. Men vi hade en bra dag ändå! Fick några bra åk så :) 
 
Igår var även det en väldigt bra dag! Åkte i Sunshine med syrran och höll på att frysa ihjäl (har blivit bortskämd med värmen och glömt bort mina omöjliga fötter som ALLTID förfryser om det är kallare än -10...) men det blev lite bättre senare på dagen. Trodde vi skulle ha världens bästa puderdag då det dumpat de senaste dagarna och Sunshines hemsida visade på 9 cm puder sen dagen innan vilket visade sig vara största skämtet. Dock lyckades vi låna avalanche gear och gjorde Delirium Dive 2 ggr. Åkte "Galaxy Shutes" vilket var sjukt bra! Jobbigt att komma dit bara haha, 
Nu är det bara att ladda för jobb igen, sista veckan jag jobbar fulltid, jippie! Sen ska det glassas i backarna MASSOR :D
 
Hela ligan- James, jag, Emelie och Michael
 
Brant som bara den på väg till T2