I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2012-11-29
06:42:13

Gissa vem som ska på intervju imorgon?

Meeen så är det också det enda positiva svaret jag fått än så länge. Men det är ett jobb jag gärna vill ha! Så håll tummarna! 
Annars var det en riktigt dålig dag, deppade ihop lite grann. Alla andra har liksom jobb just nu förutom jag. Är jag för kräsen? Men vill vill vill inte vara på ett ställe som inte känns bra! 
 
Men nu är det sovdags, ladda för intervju och sedan åka i backen hela dagen. Emelies första dag på jobbet imorgon också. Tror det kommer gå super! Kanske får hon en åkpaus redan imorgon så kan jag åka lite med henne också :)
 
Godnatt!
 
2012-11-28
05:01:40

Tillbaks på ruta ett igen

Just nu leker inte livet för Christine Persson. Gick från 2 jobb till 0 jobb på en dag. Ambitiös tjej. Det visade sig att Night Audit-jobbet inte alls var vad jag förväntat mig och ett sunkit hotell är tydligen inget ställe jag vill spendera mina nästkommande 7 månader på. Antar att jag är dum i huvudet men åker seriöst hellre hem än att jobba där igen. Inte för att jag kan åka hem heller då jag köpt liftkort för 11000SEK vilket jag trodde jag skulle skriva med glädje då jag äntligen kan åka hur mycket jag vill men just nu känns det rätt dumt. Kan då inte ta ett jobb på berget och om allt skiter sig och jag åker till Sverige har jag precis slängt en jäkla massa pengar i sjön. 
 
Så att idag har jag varit ute och letat jobb. Igen. Och det är samma visa varje gång. Antingen söker de ingen nu. Eller så känns det okej men man vet att de kommer med största sannolikhet inte höra av sig då man endast är en av över 200 pers som letar jobb just nu. Så ja, jag känner mig lite hopplös just nu. Är väldigt glad för Emelies skull dock som har det ganska perfekt. Jobb som liftvakt och får åka skidor hela dagarna plus att jag gav bort mitt jobb på Sasquatch (smart..................) till henne så hon kommer ju tjäna massa pengar ändå. Plus gratis liftkort. Och massa personalfester. 
 
Hoppas någon hör av sig imorgon men det kommer väl sluta med att jag tar ett annat skitjobb. Suuuckkkkkk.
 
Vi hade lite kul igår dock, åkte till Sunshine med Blake (vår roomie) och svenska Klara.