I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2014-08-19
04:46:21

Hike till Rock Isle Lake

Ledig idag! Så skönt! Började morgonen med en löptur tillsammans med Jace. Fy gick skit, inte det smartaste att dricka kvällen innan även om jag verkligen inte var full var det jäkligt tungt att springa imorse. Han ville springa 8km men jag tyckte 6km räckte mer än väl... Och det ska jag väl vara nöjd med men ja han springer lite snabbare än mig.. 
 
Sen åkte jag, Ryland och Zoey till Sunsine Village för att hikea till Rock Isle Lake. Så vackert! otroligt hur annorlunda det ser ut där uppe utan snö men lika fint är det. Fast jag föredrar ju snön.... Gick uppför ski- outen via Lower Canyon och sedan gick vi förbi Strawberry och till Rock Isle Lake där vi böev uppätna av hästflugor (heter det så?) och påsprungna av nyfikna jordekorrar. Riktigt fin dag måste jag säga! 
 
 
Redo för äventyr! Ryland och Zoey
 
 
Jack Rabbit. Vi var förvånade över hur högt upp allt var utan snön.
 
Våldgästade Lift Ops! Hade hoppats på att träffa Ron men det var tyvärr tomt därinne. Snygga brudar haha
 
Strawberry.
 
Rock Isle Lake.
 
Utsikten från Standish Viewpoint
 
Tjohoo! Sjukaste var att de satt ut wifi där, mitt i ingenstans. Why??
 
Toppen av Standish
 
 
2014-08-14
22:23:09

Tvilling åker hem !

 
Åååååååh idag åker min bästa vän här i Banff hem, känns inte alls kul! 
 
Tjejen som alltid är sprallig och glad (eller sur som en liten barnrumpa),mitt andra år här i Banff hade inte varit så bra som det faktiskt har varit utan dig! Du tog verkligen hand om mig de första månaderna då jag var lite av ett vrak... Världens gulligaste mest galna tjej som när hon inte är underbar är i sin egna lilla värld som jag är rätt avundsjuk på och inte mer än ofta undrar vad det är som försiggår i den världen. Måste vara en väldigt bra värld (fast det vet du nog inte själv heller haha).
 
Men hur som helst vill bara önska dig ett stort LYCKA TILL i framtiden! Tror du kommer trivas som handen i handsken i Australien och är såååå avundsjuk på dig som kommer träffa så många av våra gemensamma vänner och som påbörjat ett nytt äventyr. Men snart är det min tur. Hoppas vi kan återförenas snart igen, kanske göra någon resa tillsammans :) Eller så får vi go wild in Stockholm, vem vet man kanske kan ha kul där med!
 
aaaaall byy myseeeeeelf..... puha, 2.5 månader kvar då..
 
 
2014-08-14
22:21:27

10 km

När det kommer till min egen kropp är jag blind. Undrar om inte alla är det mer eller mindre? Har ingen aning om jag är stor eller liten, har en bra kropp eller inte. Men va fan egentligen- klart jag har en bra kropp! Den är stark som fan och har hållt sjukt bra än sålänge, plus att jag inte haft några problem med smärta i rygg och axlar på väldigt länge (i princip sedan jag slutade frisöra/rida). Men varför kan man inte se på sig själv och förstå hur man ser ut? Jag borde väl veta bättre än någon vad jag har för kroppsform. Men nope.
 
Hur som helst, idag sprang jag min första mil! Är jag stolt? JA! Okej nu kanske det inte är någon match för många men jag har alltid trott att jag aldrig skulle kunna göra det. Och det bara hände, flöt på så jäkla bra så körde vidare och vips var 10 km sprungna. På 54 minuter vilket jag tror är ganska bra? Sen bestämde vi oss för att skejta till Cascade Ponds och sola och bada, vilket är ytterligare 5 km. Så mina ben är rätt möra. 
 
Oooooch ikväll drog vi ihop en ASGOD fisksoppa! Har pratat om det sen vi kom hit då jag tog med mig en del saffran och fisksoppa är så gott. Den blev väldigt lyckad, inte alls som den hemma men lika god för det. 
 
Det här skrev jag förra måndagen, skulle lägga in någon bil med den men hittade inte sladden och sen blev det nonstop jobb i 9 dagar. Mitt liv har seriöst bestått av jobb och sova och en del träning. Senaste dagarna har det dock inte blivit mycket träning heller har varit alldeles för trött.