I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2013-10-26
14:12:37

Thailand semester!

Sitter på Arlanda och väntar på att våran lunch ska komma. Ska bli såååååååååå skönt att komma iväg till lite sol och värme. Förhoppningsvis få nåt annat att tänka på. Sen är det bara n vecka i Sverige innan jag ska till Kanada igen. Vilket jag fasar lite för. Vet inte om jag ser fram emot det. Men det blir väl kanske bra när jag väl är där... :(
Hur som iaf imorgon bitti är vi i Hua Hin och ska va i två veckor med världens bästa familj som är så underbara och jag skulle aldrig ens kunna önska mig en bättre. 
Det är väl dags för mig att ta tag i min egen lycka. Typ. 


Puss


2013-10-22
12:06:16

22102013

Nu är det bara fyra dagar tills vi åker på semester. Eller vad det nu är för mig har ju inte direkt något jobb att gå till. Har skickat in allt för mitt visum nu så hoppas det går igenom snart så jag kan boka resa och allt. Slippa bekymra mig så mycket om allt som kan gå fel. Det finns väl ingen mening med det ändå, är ju inte som man kan ändra vad som händer. Känns som det är så mycket man inte kan påverka. Och det är väl ändå mer man kan påverka. Varför finns det så mycket möjligheter i livet? Och varför är jag så otacksam och önskar att det inte fanns så många... 
Jag är så trött på känslan att inte höra hemma någonstans. Men jag vet inte vart jag ska börja för att jobba bort den känslan. 
 
Update: Fick precis mitt letter of intruduction så det blir Canada i vinter för mig.
 
2013-10-15
21:14:45

15 okt 2013

Har inte skrivit sen jag precis kom hem. Vet inte vad jag ska skriva heller. Är fortfarande hemma efter snart 7 veckor och är väl lika förvirrad som en guldfisk. Vet inte vad mer jag ska skriva. Kommer inte stanna kvar i Stockholm i vinter men får väl se vart man hamnar. Kanske Banff. Thailand om 11 dagar, skönt att ha något att se fram emot i alla fall.