I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2010-09-16
21:42:25

hallå i stugan

ska snaaart gå ut med hunden, han ser lite olycklig ut och så kan vi inte ha det. Är hundvakt i helgen fast jag jobbar imorn och lördag... så blir till att gå upp tiiidigt (tidigare än vad jag blivit van vid iaf) imorn och gå ut med lille Chipsen. Sen imorn ikväll blir det överraskningsbus, kul! Och på söndag är det ju valgrejs vilket ska ses på med söta 91or<3
Och i november kommer en väldigt saknad liten sak som just nu är på träningsläger i 2 månader. Saknar henne nåt otroligt och det ska bli så kul att få hem henne igen. Då blir det en häst i toppform, nytt stall och lite annat. Lääääängtar. Hon ska förövrigt tävla i helgen, i Huddiksvall :O hej långt borta... Skitkul att hon ska tävla men skittrist att det är typ vid Sundsvall så jag inte kan åka och hälsa på. Får hålla tummarna här hemifrån istället. Det går säkert skitbra tror jag! Och jag vet 90% tycker jag är fullständigt dum i huvudet och slänger bort mitt liv men det skiter jag ärligt talat i, det här känns bra för mig just nu och håller man inte på med hästar kan man nog inte sätta sig in i det så visst självklart kan väl vissa tycka man är puckad för att man inte slänger bort pengarna på resor istället. Men det är inte allt i livet- att se världen- inte i mitt liv iaf inte just nu, annars finns det alltid tid för sånt senare men jag är nog inte riktigt en sån person. Jag är nog mer en tråkig hästtönt haha ;)
Nu ska hunden rastas och sen ska jag fortsätta se på PH!
något som har med de här att göra(a)
2010-09-10
09:14:03

Fredag

Ni kommer tycka jag är sjuk i huvudet. Jag tror jag bestämt mig, och det blir nog tvärt emot vad alla vill. Känns som det beslutet gör många besvikna. Men jag känner mig nog ärligt talat inte klar. Och jag känner att jag ska försöka göra det jag verkligen vill göra och velat i flera år. Åtminstone ska en del förändringar ske för som det ser ut just nu kan jag inte ha det.
miss u<3
Idag är det jobb som gäller, sista dagen innan helg! och ledig 2 dagar!! sjuuuukt skönt. Ikväll ska jag eventuellt till grönan och se Hoffmaestro frågan är bara om jag kommer hinna det? Annars blir det nog myskväll hemma. Imorn fyller min söta syster år :D så det ska såklart firas med buller och bång ;) nej men vi ska ut och äta och sen parta hela natten lång eller nåt.
Söndag ska jag rida igen! KUUUUUUUUUUUUUL! Renee som vill ha hjälp med Windsor, har inte ridit på en vecka snart så ser fram emot det mycket!
2010-09-05
14:39:22

Häst

Har precis varit och ridit Lassies helbror, Windsor. Och jäklar vad fin han var! Väldigt annorlunda Lassie, men ändå inte. Hon känns mycket kvickare men han är mycket stadigare och schysstare faktiskt. Hon är ju ett sto...
Och idag åker vi iväg med henne. Vill inte vill inte vill inte. Är det försent att ångra sig? Vill verkligen inte lämna henne och jag vill inte vara utan häst och jag vill inte vara utan henne. Världens finaste häst.