I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2013-08-31
12:16:06

Tobermory

En av mina sista dagar åkte jag och Blake till Tobermory vilket låg ca 4 timmars bilresa bort. Det var ett sjukt häftigt ställe såg ut som Grekland nästan. Vi hoppade från klippor och badade i coola grottor, tyvärr hade jag inte laddat kameran... Men fick några få bilder iaf. Och har ändå fler fina bilder i minnet. Antar att jag får åka tillbaka dit en annan gång. 
 
Saknar Kanada som fan.
 
 
2013-08-30
09:05:22

I'm back in Sweden

Yup, ni läste rätt. Jag är hemma. Kom hem igår kväll. Var jättekul att överraska mamma och pappa, de hade ingen aning om att jag skulle komma tillbaka. Trodde mamma skulle dö i en hjärtattack!
När hon kommer hem i eftermiddag blir det antagligen kräftor och mys hela kvällen. 
 
Ska såklart även bli kul att träffa mina vänner som jag saknat. Och nu har jag ingen aning om vad som händer sen för mig. I framtiden. Jag vet vart jag vill va och det är med Blake. Bortsett från att det är kul att träffa nära och kära känns det såååååååååååååå fel att va här när han är där. Längtar till jag kan träffa honom igen. Och hatar att jag inte vet när det är. Vet inte om jag ska börja söka jobb här och stanna ett tag eller vad som är tanken. Åkte egentligen bara hem, korkat.
 
Lite bilder jag inte lagt upp än:
 
Från helgen då vi var och hälsade på Blakes morfar.
Klättrade upp för ett berg med häftig utsikt!
Alla brorsorna på mammans sida, Blake, Nathan, Christian och Cameron
 
 
Haha det var lite trångt i helgen när vi skulle till en fest så Blake fick ligga på ett bord och jag knöla in mig i bagageutrymmet.
 
<3
 
2013-08-26
23:59:44

Waterfall capital of the world

Tydligen är det Hamilton, ON. De har över 100 vattenfall och i helgen åkte jag och Blake för att turista lite och kika på en av de "kändare" 
Var mycket häftigare än jag hade väntat mig! Ett av vattenfallen kunde man klättra igenom staket som spärrade av så man inte skulle gå dit (hehe) så vi var precis bredvid fallet och det var så grunt och inte särskilt strömt så vi till och med korsade vattenfallet också. Lite häftigt. 
 
Sen har vi även hunnit med att åka vattenskoter! Var sjuuukt kul och vattnet var faktiskt riktigt varmt. Så skönt att jag lyckades få den här helgen ledig också!! (Min manager är jäkligt schysst ändå!) Och idag var det totaldött så blev en kort dag. Men då de flesta dagarna förra veckan och veckan innan dess var 10+ timmars pass så tycker jag att jag förtjänar det. Plus att jag är ledig imorgon (som vanligt)! Yayy!
 
Nu ska vi snart ut och äta, Blakes pappa med familj är i trakterna så de ville bjuda oss på middag. Mums!
 
Saknar er där hemma och tänker mycket på allt just nu. <3
 
Webster Falls
 
Där stod vi där den där snubben står, lite coolt tycker jag.
Tew´s Falls