I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2011-03-26
15:36:17

Provjobb i Aalborg

Nu är jag hemma igen, har varit 3 otroligt lärorika och jobbiga men roliga dagar. Har ridit ca 8 hästar om dagen och har skavsår både här och där och ont i typ alla muskler i kroppen. Men nu är jag hemma och vet inte vad som väntar mig i livet. Fick jobbet, men måste fundera lite på om jag ska ta det eller inte. Det måste ju fungera med Lassie också. Vore det inte för henne hade jag nog åkt utan tvekan men nu är jag lite osäker på hur hon skulle trivas och om jag skulle hinna med henne för det är så mycket med alla andra hästar. Stället var iaf väldigt fint och man bodde rätt fräscht. Självklart fick jag inte med mig någon kamera men lånar lite bilder jag hittade på nätet istället. Tycker förövrigt danska är ett väldigt mysigt språk även om jag inte förstår allt ;)

här var det gemensamma köket/vardagsrummet. Toan ligger bakom köket och till höger finns fönster ut till ridhuset.
ridhuset, på kortsidan där fönstren är var det gemensamma rummet och sovrummen på övervåningen.
"ponnyavdelningen" eller vad man kallar det. Till vänster är ridhuset.
2011-03-20
22:54:30

tävling

Har varit och tävlat heeeeela dagen, kom hem kvart i tio! Och det gick både superbra och superdåligt...
I 1.10 gick hon som en klocka, kändes så jäkla bra och det gick så jäkla bra! Fick dessutom en riktigt bra tid så det räckte till en 6e-placering, det var dessutom en regional 1.10 vilket är lite svårare än lokal så det var riktigt kul!
Sen var det typ 300 års väntan till nästa klass. Det tog så otroligt lång tid så det var helt sjukt. Så halv 8 på kvällen startade jag min 1.20 och då var vi både trötta och frusna, Lassie kändes som spagetti så hoppade bara fram lite grann för jag ville inte trötta ut henne. På banan var hon spänd som vanligt och hoppade första hindret skitfint (vilket var en trippelbarr som jag hade lite ångest för..) sen på tvåan stannade vi ut oss. Första gången kanske jag kom aningens tokigt men sen la jag henne skitbra och hon stannade ändå, fattar inte? Eller jo, antagligen var hon väldigt trött men faan det var irriterande. Och såhär i efterhand blir jag så sur på mig själv, jag borde gått på henne och använt tusen gånger mer ben och tvingat över henne men jag får väl skylla på att jag också var trött... Men men det var trist :/ segt att det skulle bli så sent. Nästa tävling blir iaf 1.10 och 1.10 så det känns skönt. Nu ska jag tvätta lite i sista minuten för imorn blire Danmark, KUL!
2011-03-17
19:34:59

Guess what?

Jag har sagt upp mig! Och det känns såååå skönt, det var verkligen dags jag behöver förnyelse och jag behöver en förändring. Big time. Min sista arbetsdag är dessutom på lördag, pratade med chefen idag och han tyckte det passade honom och jag tycker det passar mig. Så här går det fort i svängarna. Och på måndag kväll ska jag till Danmark och provjobba i några dagar, håll tummarna för att det går bra!!
Är faktiskt skitglad :D nu ska jag äta för jag lyckades fippla bort min lunch idag så hann bara slänga i mig lite grann. Vrålhungrig.
Puss <3
och på lördag ska dom här två firas: