I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2008-06-29
01:16:57

nostalgi, entusiasm, solen

Var jättetrevligt hemma hos Elin, som vanligt :) Åt god mat så jag är fortfarande proppmätt. Pratade lite ganska onajsiga minnen, typ "nostalgi" haha ;) Fast det var mest jag som stod för det onajsiga... Imorn åker jag!!! Hjääälp typ :O Men det ska bli kul, hoppas på det.

Och nu borde jag verkligen gå och lägga mig om jag inte ska vara helt död den här veckan... Och nu blir det inget mer bloggande på tio dagar ungefär, kommer ju hålla till på Lökholmen och lära barn segla :) Får se om jag hinner blogga imorn, antagligen inte och vad ska jag skriva. Lär ju inte ha hänt så mycket direkt haha. Typ jag har sovit och duschat då. Och jag lär vara ändå mer nervös!


Natti natti
2008-06-28
17:53:28

Nervous

Förlåt att jag är så dålig med bilderna! Men jag har inte hunnit och datorn är så jäkla seg så jag orkar inte ta mig den tiden heller... Elektronik säger jag bara. Egentligen är det inget roligt att blogga längre, för Emelies blogg är så mkt finare än min, blää det är inget kul ju! Jaja ska försöka skriva ibland ändå. Är ju roligt att man skriver ned vad man gjort så att man sedan kan titta tillbaka och minnas, kanske skratta lite, eller gråta? Haha neej.

Nu ska jag iaf till Maelums med hela familjen, vi är bjudna på middag och det ska bli kul att träffa Elin :) Igår var vi hos Sara och klippte varandra och vaxade Vicos (och Erikas) ben och åt och såg på film m.m. Sen åkte vi till Rålis, det var kul.

Nu ska vi åka! Puss hej! <3
2008-06-26
19:27:59

So close, but still so far away

Jag ville nog inte höra. Eller, det var inte dåliga nyheter verkligen inte. Men jag ska nog inte ropa ut något förns jag vet och det gäller nog allt. Det jag vet är iaf att det inte blir något jobb på Visby. Jag tror inte det går att planera för det kommer alltid något som förstör, och jag som typ är beroende av planering! :O

Nu har jag bråttom till Vico, kommer bli sen...