I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2011-02-24
11:23:49

.

Min lediga dag idag! SKÖÖNT ! Och idag är även Nicos lediga dag :D så väntar på att hon ska fixa något som skulle fixas sen kommer hon hit och då blir det klippa hår (går ju inte att ha klippfri en dag?) Ska ta och duscha lite innan också. Spännande.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, kände bara att jag borde uppdatera, är så dålig på det.
Försöker planera tävlingssäsongen med Lassie, vilket är svårt vet inte när jag kan starta 120? Men den 12e ser det ut som att första tävlingen blir, om jag inte eventuellt ska ge mig ut den 6e på en pay and jump. Vi får se vi får se.
Igår fyllde Vico 20 år! Inte dåligt GRATTIS gumman! :D :D 
snygga?
Sen är jag väldigt trött på det här vädret, aldrig varmare än -10 igår var det -21 när jag red, trodde jag skulle tappa fingrarna. Ge mig sol, ge mig värme!
2011-02-14
23:06:54

eftersom man inte tänker på allt

Visst är det en underbart härlig känsla när man köper något, som egentligen är alldeles för dyrt men man kan inte låta bli för det är så fiint och perfekt så man helt enkelt måste, och så hinner man använda det ungefär 2 gånger innan det totalförstörs i tvätten? Bikinis tål inte att tvättas och jag slängde precis 550 kr i sjön. Kul.
2011-02-13
11:05:21

Surprise

Igår var jag ända borta i Norrtälje för att hämta hem lilla Lassie :) Så nu är det hästar som står på schemat fram över! Ska bli kul att få komma igång igen och är jättesugen på att åka ut och tävla snart! Första tävlingen blir nog först om 4 veckor i Botkyrka. Får se om jag åker på någon pay and jump innan det. Målet i vår är att starta 1.20 och jag tror inte det ska vara omöjligt! Har iaf betalat in medlemsavgift och licens så att jag får tävla, och jäklar vad dyrt det var, det hade jag lyckats förtränga...
Igår kväll kom släkten hem hit för de ville fira mamma lite och senare på kvällen blev mamma väldigt överraskad för då ramlade ytterligare 20 pers in utan att hon hade en aning om det, så då blev det fest haha! Kul med överraskningar:)