I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2014-04-16
04:55:18

Lake Louise

Var i Lake igår. Helt underbar dag utan ett moln på himlen. Åkte dit med shaun och hans kompisar som tydligen körde en dagsfylla på berget vilket inte jag var alls sugen på så hängde mest med Shaun hela dagen. Tror att en av hans kompisar fick en del okay bilder som Shaun sa att han skulle skicka när han kommer tillbaka från Coachella. Så om 10 dagar kanske det kommer lite bilder :) 
 
Var ledig idag med så åkte upp och åkte såklart. Vill inte missa någon dag nu då säsongen snart är slut. Vilket är jäkligt trist. Det enda som är lite tråkigt bara är att det är nästan inte någon som brinner för att åka såsom jag gör som är ledig när jag är så oftast får jag åka själv för de andra jag känner vill oftast hellre chilla hemma och vila upp sig. Men men det funkar det med. 
 
Och idag fick jag tillbaka min tax back! FRÅN 2012!! Ingen aning om varför de skickade den nu men $155 tackar jag inte nej till. Hade hoppats på att förra årets skulle kommit som är betydligt mer pengar men det där var verkligen en positiv överraskning! 
 
Annars då. Jo våren har kommit hit. Eller ja ibland iaf, vissa dagar är det skitvarmt och strålande sol andra dagar snöar det nåt helt galet. Oftast är det en kombination av båda. 
 
 
Haha Shaun tyckte jag var jättestel på första bilden, sen klaga han på att jag var för mycket åt andra hållet på andra bilden...
 
 
 
2014-04-16
04:20:22

Rock it like ya grandma/grandpa!

Åh herregud, hade världens roligaste kväll i söndags. Var jug-night med tema gamling och alla gick verkligen all in. Vi vart alla indelade i lag varav jag hade Sam som team leader (en av våra foremen) så vi var "Saxtons Samurais". Började med att alla samlades vid en park där första uppgiften var att svepa en palmbay (typ cider) innan vi fick första ledtråden på vart vi skulle. Det måste ha sett så kul ut, 50 gamlingar som kommer kutandes ner Banff Ave för att komma först till sin bar. Vårt första stopp var Pump & Tap där jag fick köpa mina jugs och vi spelade biljard. Vi hade 7 jugs där och jag lovar att vi stannade inte längre än 45 min, och vi var tolv pers (nej inget hetsdrickande här inte....) sen till nästa bar skulle vi balansera ett ägg mellan oss alla och ja det eskalerade rätt fort haha. När vi skulle till en annan bar så var vi tvugna att para ihop oss två och två och tejpa ihop benen så vi hade som 3 ben. 
 
Rich´s team vann för de var de enda som allihopa kom in på den sista baren. Vi var nummer två att ta oss dit men några kom inte in och några hade vi tappat bort och vi som kom in hann väl vara där i fem minuter innan vakten blev galen och slängde ut oss allihopa. Så inga andra lag kom in haha. Kvällen slutade med att vi blev portade från alla barer i hela Banff. Helt spårat. Men en väldigt tidig kväll, var i säng runt 23.30.
 
Och jag var såklart utklädd som en gammal farbror. Med knästrumpor, shorts med hängslen, en asful typ hawaiiskjorta, blå fluga och en basker. Sen hade jag en mustach och läsglasögon för utan dem såg jag mest ut som en liten pojke.  
 
 
Snodde lite bilder från facebook eftersom jag själv är värdelös på att fota... 
Saxtons Samurais!
 
 
Frugan och jag!
 
 
Teddys Big Guns
 
Ellis Elderlys