I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2010-01-30
21:51:42

Utflyttningsfest Clipp-Er

Jag har tappat mitt körkort!!! ); I och för sig har jag inte letat igenom bilen men det känns lite halvsådär att jag lyckats ha bort den.. Tror dock att den kan  ligga där, den borde verkligen göra det! men jag ska kolla imorn när det är ljust. Igår var jag och Nico iaf på utflyttningsfest med Clipp-Er. Hade skiitroligt! fan vad skön våran lärare är :D och de andra också. Carina, en av frisörerna, hade sitt band där och dom var jätteduktiga och det var verkligen bra drag där :P Och vi som hade planer på att dra vidare kom inte därifrån förns kl ett och då drog vi till Grodan men dom var jävligt dryga så istället blev det hemåt  för våran del. Sov hos Nico och det var myys, vaknade alldeles för sent och gjorde absolut ingenting idag. Skönt!
puss puss<3
edit: skrev det här igår men det kom inte upp så provar igen
2010-01-28
23:53:20

Jag lever

aj vad jag blivit dålig på att uppdatera här... Har haft en mördarvecka, prov redovisningar och långa dagar, hjälpt mamma med hennes helvetesarbete, hopptränat både idag och i tisdags på en galen häst.
Idag körde jag fast i snön :O Riktigt ordentligt! Hade tänkt ta transporten men tji fick jag. Grannen fick till och med hämta traktorn och hjälpa till. Tur att man har snälla grannar... Imorn är det fredag vilket betyder helg! Och utgång för omväxlings skull :P Efter projektlektionen sticker jag till Nico och vi ska göra oss smashing för att sedan dra till Clipper på utflyttningsfest- vi får se hur det blir :) Sedan blir det antagligen så att vi drar vidare och möter upp de andra tjejerna för att festa vidare hela natten lång :P Och nu är det läggdags, ska upp alldeles för tidigt imorn.
Puss hej-älskar er!
2010-01-23
11:51:22

3 år 6 månader och 15 dagar senare

It's official, den 1 januari 2010 blev jag ägare till Lassie. Man måste ju vara 18 nämligen så hon har stått på min mamma och nu har vi äntligen tagit tummen ur handen och skickat in ansökan för ägarbyte. Och igår kom bekräftelsen :D
Jag ser ut som ett mongo