I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2009-09-30
16:26:52

090930

Hej hej :) Kom precis hem från skolan. Och jag har väl inte gjort något speciellt idag, försov mig imorse. Hade en halvtimmes lektion, lunch, och sen en till lektion som heter typ försäljning och service? Jag fick reda på att jag hade över 15 % frånvaro, vilket är 5 % från att få indraget studiestöd! Fast jag har inte skolkat så mycket, är ju en duktig flicka ;) men dom hade typ missat att ta bort mig från en kurs som jag valt bort... så det har jag fixat oxå:)

Sen fick jag reda på att Samuel är i sthlm! :D Kul ;P så han kanske skulle komma över till våran praktik imorn och luncha med mig och Nico och sen ska vi väl ses i helgen oxå, får passa på- det är inte ofta gotlänningarna kommer till stockholm haha.

Nu ska jag snart köra transport, måste ju lära mig så jag och hästen kan komma ut på vägarna ;)
2009-09-29
23:04:53

Att stå ÄR jobbigt.

Asso, Hårgänget är ju grymma. Var ju med Andy, grundaren av företaget, master hairstyler, seriöst- sjuukt duktig. Var väldigt coolt att se honom jobba och jag ville bara hem och börja klippa! Fick en del tips :) Och så har jag fått ett namn på massagen jag lärt mig av hår-Hanna på clipper :) tydligen kom den från Hårgänget. Fast, det är sjukt jobbigt att stå en HEL dag och bara titta och titta och titta. Då ska jag dessutom stå rakt på båda benen med armarna bakom ryggen. Efter typ tre timmar var jag död i fötter och armar och då hade jag över fyra timmar kvar :O På Clipp-Er kan man ju iaf sätta sig och vika lite handdukar när man blir trött... Men det var intressant!

Hoppade nu ikväll, gick faktiskt rätt bra. Hon var inte galen haha :P så det går nog bra på lördag när jag ska tävla :)

Och jag är inte det minsta trött.... Kanske ska plugga lite matte? Jo men visst...

Håll tummarna för att jag får åka till London! Nu är jag faktiskt taggad!

bild från i helgen

2009-09-28
23:56:32

Teknikätande ÅKER :O

hahaha asså det är ju nästan ett skämt. Var uppe i stallet nu ikväll en liten sväng för att linda Lassies ben andra gången idag tanken var att jag skulle tömköra men det var så jäkla mkt strul med bussarna hem från Råsunda och sen började det spöregna så jag gav tyvärr upp den idéen... Men iaf, när jag kommer upp så är det någon som skrivit på tavlan att "hon har tappat sin mobil på åkern mellan liljedalsvägen och rosenhill" Asso?? Det är ju fan samma ställe som jag tappat min Ipod på! Mankan ju undra om det bor någon tekniknörd i den där åkern?

Imorn har jag praktik- på Hårgänget. Det är min gulliga och söta handledare Maria som fixat in mig där, hon tycker det är viktigt att jag får in en fot på rätt ställen. Och det har hon ju rätt i. Kommer nog bli lite nervöst imorn men det ska nog gå bra :)

Har föresten lämnat in ansökan till APU i London. Och nu känns det rätt bra, känns lite segt att Nico åker utan mig till Taizé. (Eller asso det är klart hon SKA åka! Men jag vill ju inte missa något haha, fast jag får ju skylla mig själv... Och hon kommer nog få grymt kul :D och jag vill att hon ska åka, missförstå mig inte! ) Tydligen är det jättefå som sökt till London men det betyder ju bara att jag får större chans till att komma med :) Sen får vi ju se hur det blir...

Nu är det läggdags, måste vara lite pigg för praktiken imorn! Puss <3