I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2010-11-23
12:34:46

Tisdag

Är ledig idag, så galet skönt! Har dock en hel del att göra. Ska äntligen iväg till Clipper och hälsa på, sen ikväll blire hoppträning:)
I helgen var jag oxå ledig :) så i lördags var jag på pay and jump med Lassie.1.00 m och 1.10 m blev det och hon gick hur bra som helst. Kändes lite spänd men bjöd på bra framåt och lyssnade på mig. Så mitt mål med att starta 1.20 i vår känns inte lång borta. :D Får rida på nu så att hon håller sig såhär fin! Sen på kvällen var det Winter Jam afterparty på whiteroom som faktiskt var väldigt kul:P fick lite ont i fötterna bara, gör aldrog mer om misstaget att inte ta med platta skor om man ska dansa en hel kväll!
Nu ska jag fortsätta städa mitt rum. Puss<3
2010-11-15
08:54:57

Tävling Djursholm

Igår var jag i stort sett heela dagen på tävling, tog så j**la lång tid! Var först i första klassen då jag var efteranmäld till den och sen var jag näst sist i den andra så det var lite segt:/ MEN, det gick så bra! De här är nog de rundorna som jag haft bäst känsla på någonsin. Det kändes så klockrent, allt bara flöt på. Lassie lyssnade jättebra på mig så jag är supernöjd. Blev nolla både i 0.95 klassen och 1.05 klassen. I 1.05 blev jag dessutom placerad, trots att jag verkligen bara satsade på bra rundor. Kul comeback! 
Nu väntar jobb jobb jobb.... Sen stallet ikväll ska försöka mig på att klippa monstret för hon blir så jääääkla
svettig. Får sehur det går...
Puss

2010-11-13
11:28:50

Slippa städa, ja tack

Måste bara lägga upp den här, tyckte den var rätt klockren.

Om du har stökigt hemma gör så här:
1. Skapa en ny mapp på datorn. 
2. Ge mappen namnet "stöket hemma." 
3. Högerklicka för att ta bort mappen. 
4. Datorn kommer då att fråga: 
..."Vill du ta bort stöket hemma permanent?" 
5. Klicka på JA - knappen. 
6. Lägg fötterna på bordet, ta en drink och bara NJUT!