I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2013-05-02
21:15:55

Våren är äntligen på väg!

 Är ju som vanligt alldeles för dålig med att uppdatera. Säsongen börjar lida mot sitt slut och det kan i alla fall jag känna då jag nu är skibum 24/7. Hade sista arbetsdagen i måndags! Skulle egentligen jobbat en vecka till men min underbara chef ska ju alltid göra saker på sitt sätt.......... Men hur som helst det känns jäkligt skönt! Var riktigt trött på det jobbet och nu kan jag ägna all min tid till det jag kom hit för! Snowboarding! 
 
Men för att inte bli helt fattiglapp tänkte jag försöka klippa lite mer är inte direkt svårt att hitta folk mest jag som varit lat och inte känt att jag behövt det. Så är någon sugen hör av er ;) 
 
Idag ska jag tillbaka till jobbet för att lämna in sista grejerna plus att få tillbaka lite dricks och få mitt letter of reference (kommer inte ihåg vad det heter på svenska) Sen är det dags att söka nya jobb. Alltid lika kul... 
 
I helgen stänger Lake Louise så det har ett arrangemang som heter Rockus on the Rockies med en massa olika events så tänkte åka dit och kolla på när proffsen hoppar sjuka big jumps, som jag med glädje aldrig kommer göra, och feta rails så det ska bli kul. Väderprognosen visar på +20C och skinande sol så hur kan det bli annat än bra?! 
 
Det här ska vi titta på i helgen :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: