I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2013-03-18
00:27:26

Banff life

Har jobbat idag och gymmat. Fick något ryck den 1a Mars och köpte gymkort så då blev jag ju tvungen att använda det vilket jag ångrade som fan i ungefär en dag sen insåg jag hur mycket jag saknar att träna! Så har faktiskt hållt igång helt okej, Hade ju inte vart helt fel att vara fit för Beach 2013!
 
Har ju gått ner på part time, och hur länge höll det? Jo en vecka... Nu har en av tjejerna dragit på semester i 5 veckor och en annan sagt upp sig så just nu är vi 2 kvar som jobbar frukost. Eller egentligen 1,5 då Sergio knappt jobbar frukost längre... Meeeen hoppas hon får ordning på det snart annars vet jag inte vad jag gör (det vet jag inte ändå haha) 
 
Igår var hela familjen "de vi bor med" lediga så vi tänkte hitta på nåt kul tillsammans. Det visade sig dock att det ska man inte göra en lördag när alla turister också vill hitta på nåt kul så slutade med en massa bilåkande och till slut glass. Åkte med Thomas till Norquay på kvällen för lite nightskiing, det var najs :) 
 
Och idag är det St. Patricks Day! Verkar firas ordentligt här, men har noll lust att gå ut har redan vart ute flera gånger den här veckan och det är alltid samma sak... Plus att jag jobbar imorgon, fast jag inte skulle gjort det. Så tror det blir chill-hemmakväll vilket jag vet att jag kommer vara glad för kl 5 imorgon bitti när klockan ringer. 
 
Glada Emelie, Michael och James
 
 
Haha vette fan vad som hände här, det blev mörkt!
 
 
Kommentarer:
2013-03-18 @ 06:02:39
#1: pappa

Du ser det är rätt skönt att gå på gym, i alla fall efteråt då e man nöjd.
Kram pappa

2013-03-18 @ 07:55:06
#2: Mormor

Kan man ha så lite ytterkläder på sig mitt i vintern? Fryser ni inte? Önskar att jag kunde gå på gym så jag blir smal igen. Här är sol varje dag men ingenting töar, vinden är för kall. Kram till er båda

2013-03-23 @ 19:22:31
#3: Mormor

Ni verkar ha mkt kul i snön i Canada. Kan inte komma in i Emelies blogg, men hälsa henna att jag läser varje dag. Här är den kallades Mars på 7 år. hoppas nästa månad blir bättre. Mormor

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: