I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2013-11-23
07:22:58

Experience is what you get when you didn't get what you wanted.

Jag är i Banff. Det vet väl alla som läser min blogg redan (ni är ju så otroligt många). Kom precis hem från Mel's som är typ en bar. Träffade Ingrid och hennes kompisar. Var några svenskar där också och sen träffade jag Amy från förra året. 
Annars har jag no luck när det kommer till boendeletande. Har inte vart här en vecka ens men det kommer knappt upp några annonser ens en gång så det är lite stressande vill bara flytta in mina grejer nu och veta vart jag ska bo och bo med najs folk. 
Sen har jag varit på middag också med ingrid och hennes vänner, var jättetrevligt vi gick till Brunos sen efteråt men blev en tidig kväll. Imorgon har gondol-gänget (Ingrids vänner det med) casino-night så jag lovade att följa med. Får väl se hur det blir... Men roligare än att sitta hemma och glo! Blir säkert jättekul :D
 
På torsdag börjar jag jobba hade tänkt ta mig upp och åka bräda iaf en gång innan det. Antagligen måndag. 
 
Och jag längtar tills den här säsongen kommit igång lite och man kommit in i det mer känner ju typ ingen nu och känner mig ganska ensam faktiskt. Av de få jag känner här sen innan är det nääästan ingen som är intresserad av att hänga med mig. Tråkigt men jag får väl skaffa nya vänner helt enkelt.
 
Det känns förresten helt sjukt att vara här. För ett år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle komma tillbaka hit, ALDRIG. Definitivt inte att jag skulle komma tillbaka till Canada själv. But I guess that's just life, it never stops surprising you.
 
Har ju typ inte tagit några bilder än, är så dålig på det! Så fick bli en fin bild som Emelie tagit. Och verkligen alla jag träffar säger att hon är en sjukt duktig fotograf. Och det är hon verkligen!