I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2013-05-15
06:24:08

Det börjar lida mot sitt slut...

Jaa nu är det mindre än en vecka till Sunshine Village stänger liftarna för den här gången. Nästan alla andra fjäll här i Kanada har stängt redan. Och man kan märka att det är mer än dags för det här berget att ge upp också.
 
Sen sist jag skrev har solen fortsatt att gassa! Har haft runt +25 grader celsius i flera flera dagar. Hur skönt som helst! Och det har verkligen varit springskiing när det varit som bäst! I alla fall om man gillar att åka park, och det gör ju jag. Älskar när det är slush så man inte gör illa sig när man ramlar (för ramla det gör jag, mer än någonsin) Men så inom ridsporten säger de ju att man ska ramla av minst 100 gånger innan man är en duktig ryttare, kanske är något liknande som gäller inom snowboard-sporten. Fast då borde jag nog vara proffs snart... Nu har dock tyvärr det fina vädret gått och gömt sig, det är fortfarande rätt varmt men det har börjat regna istället så backarna är stenhårda och isiga och snön bara smälter bort. Så har inte blivit mycket åkande sista dagarna tyvärr. 
 
Istället har vi varit på lite hiker, åkte med Blake och hans kusin till Grassi Lakes i Canmore för att vandra till ett fint vattenfall och två små vackra sjöar, jättegulligt. Sen har vi legat och solat i parken som är här, kastat frisbee, grillat på kvällarna. Idag åkte jag och Emelie ner till Canmore för att checka ut den staden (tog inte ens en timme, döööööd stad!) men den var rätt fin. Jag har klippt en hel del folk så trots att jag inte jobbar tjänar jag in lite pengar i alla fall. Nice!
 
Juste sen var jag, Emelie, Astrid och Aaron på Lake louises avslutningsdag eller vad man ska kalla det. Om jag tyckte det var grymt på fredagen så var det ingenting emot den här dagen!! Gassande sol folk gick runt i bikini och det var fest överallt alla var sjukt glada och stod och sjöng och dansade på bordet plus att man hade världens bästa utsikt över railjammet från Kokanee Kabin. Sjukt bra dag, påminde mycket om Europeisk afterski! 
 
Sen verkar det som att planerna ändrats lite, blir inte Kelowna för mig trots allt. Men ni får veta mer om det en annan gång :) 
 
hej och hå blev en hel del bilder- typ alla fina har jag snott från Emelies blogg resten är mina :)
 
Godnatt