I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2012-02-12
19:19:54

Jag lever!

Det är bra uppdatering här... Eller inte. Har inte tid eller lust till att blogga så funderar verkligen på att lägga ner skiten.. Eller så blir det bara nåt inlägg ibland när jag känner för det med lite bilder eller så.

Jobbat fre+lör men innan dess var jag ledig hela veckan! Riktigt lyxigt! Har åkt massa bräda och tom börjat hoppa lite- utan att tro att jag ska dö (eller ja jag trodde ju att jag skulle dö först men när det inte hände så..). Det är riktigt kul!! Sen i onsdags fyllde lilla Rasmus 20 år vilket firades med sjukt god fondue på mitt jobb. Har nog aldrig ätit så mycket nånsin, mådde helt sjukt dåligt efteråt men satan vad gott det var! Sen drog vi till Fjellbekk och dansade hela natten lång och fick champagne av chefen och ja det var riktigt najs :) 
Har faktiskt ätit massa gott hela veckan, var även på Skogstad och åt 3rettersmiddag (det är inte helt fel med personalrabatt ;)) sjukt gott det med. Tror jag töjt ut min mage till det dubbla...
Idag blev det ett härligt 12-timmarspass på jobbet- wiihooo! Emelie som klagat på att hon fått jobba för lite har verkligen fått äta upp sina ord. 70 timmar förra veckan och 80 denna, nån kommer tjäna pengar iaf!
Sen har vår sambo Per vart en sväng på sjukan också, stackarn blev påkörd av en smådansk och fick ett knä i huvudet så fick bli hämtad av skidpatrull. Restulatet blev en fet hjärnskakning och halvt sönderslagen Per. Ett tag trodde vi att de hänt något med nacken och ryggen men det blev bara en rejäl smäll som tur var. Man ska fan ha hjälm på sig!

Och snart kommer förhoppningsvis familjen upp, ska bli mysigt :) Ni andra måste också komma och hälsa på! Jag saknar er alldeles för mycket!!

Jaja vi har sjukt kul och lever livet med åkning och fest och härliga människor! Sorry för sjukt trist inlägg...
skadvinveien 6 + våra bartenders!
födelsedagspimpen