I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD

2011-04-26
19:47:00

Lång första resa!

Gick upp kvart i sex för att fixa lite innan jag och mamma åkte till stallet kl 7. Där fick Lassie badas så hon inte såg alldeles skitig ut nu när hon ska bort. Mamma gjorde hö och sen när det var klart var det bara att lasta in henne i lastbilen och åka.

Första stoppet var i Vårsta hos distriktsveterinären då man måste få ett hälsointyg utfärdat av en sådan och de var schyssta och lät oss göra det på vägen så vi slapp betala flera tusen för att de skulle komma under jourtid. MEN det tog galet lång tid tror inte vi var därifrån förrän en timme senare så det gick ju inte särskilt smidigt. Lassie hade väldigt svårt att stå still men sen när vi kom ut på motorvägen lugnade hon ner sig. Skönt för hade varit skitjobbigt annars!

 

Sen när vi inte hade alls långt kvar till Lund fick pappa för sig att vi inte skulle lyssna på GPS:en och då körde vi såklart fel! Och självklart hamnar vi i världens bilkö! Hade hänt två bilolyckor den ena 1 km framför oss och den andra kanske 2-3 km framför oss. Antagligen gjorde den ena olyckan (som inte verkade så farlig?) att den närmast oss skedde. Så vi fick vänta en timme till i en jäkla kö och då var alla rätt ordentligt trötta (även Lassie) och sura och ja det var jävligt irriterande faktiskt. Speciellt när man inte hade en aning om hur lång tid det skulle ta innan vi kunde passera. När vi väl fick åka passerade vi två mosade bilar, usch det kan inte ha gått bra för de som satt i… L Till slut kom vi iaf fram till Sara och Jakob och jag red lite innan vi åkte till hotellet för att sova. Resan tog mycket längre tid än den skulle ha gjort, tur att man har en så snäll häst.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: